facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinch of Spice

Pinch of Spice

About

Bengali och indisk restaurang



"Indian and Bangladeshi Restaurant"
Address: Storgatan 30, 571 31 Nässjö
Phone: +4638010315
City: Nässjö
Zip Code: 571 31



related searches: Pinch of Spice menu, Lieferando, Yam lieferando, Lieferando Kernen, Lieferando Ganesha, Pinchofspice, Lieferando Amfora, Schlemmer Pizza lieferando
Reviews
Extremt possitivt överraskad Jag och frugan valde helt främmande maträtter, jag: ankbröst och frugan lamm. Vi blev väldigt överraskade att det var så perfekt smak och mört kött. Väldigt trevlig och kunnig personal, service inriktade! Resturangen rekomenderas varmt!
smaken är fantastisk och jag vet verkligen inte varför folk skriver falska recensioner
Jag och familjen beställde för avhämtning. Beställde Naanbröd tyvärr inte helt genomgräddat. Jali kabab smakade riktigt bra, saftiga och bra smaker, hade önskat någon liten sås till också. Riset smakade tyvärr ingenting. Biff kosha var riktigt kryddig och god. Portionerna är väl inte dem största, men räckte och vi är relativt nöjda.
Åker flera gånger per år från Stockholm för att uppleva den supergoda maten och träffa den trevlige ägaren. Mat och dryck av absolut högsta klass. Blir aldrig besviken utan planerar alltid en ny resa och funderar på vad jag skall beställa vid nästa besök.Rekommenderas å det varmaste.
Jättegod mat och jättetrevlig personal! Trodde först att portionerna var lite små men med naan brödet blev det precis lagom.
Den mest välsmakande orientaliska maten jag upplevt! Härlig ägare med personal som tar hand om alla. Rekommenderar alla att äta här!
Har ätit mycket indiskt och detta var verkligen supergott! Rekommenderas starkt!
Supergod Indisk mat, nästa gång blir det menyn från Bangladesh. Well done!
Mycket god mat och bra service! Rekommenderas verkligen!
Maten är utmärkt. mycket bra service En omfattande och varierad ölmeny sticker ut. Allt i en trevlig atmosfär förstärkt av sin stora terrass. Du måste prova deras aptitretare.
Comment on this business

to add Pinch of Spice map to your website;