facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos
"”Tapas från hela världen, lagade med riktigt bra råvaror, kryddade med cirkus, spetsade med en app. Välkommen till oss på Pinchos Nyköping!”"
Address: Norrköpingsvägen 13, 61138 Nyköping
Phone: 0723129558
City: Nyköping
Zip Code: 61138



related searches:
Similar places near
TRES TAPAS TRES TAPAS 1 km Maten är jättebra. Men det tar så lång tid att få in drinkar, att man hinner tröttna ...
España Tapas Bar España Tapas Bar 1 km Nja.. ingen bra början då en stressad personal snäser av oss för att vi är 10 min tid...
Reviews
hundvänligt Ger fulla stjärnor främst för detta. Sen ett plus att drinkarna är både de finaste och de godaste med otroliga smaker jag nånsin druckit. Ett favvoställe som vi äntligen kan välja fler gånger nu pga att hunden kan följa med. Uppge det gärna vid bokning. Alltid kul för att det finns mycket gott att välja på och alltid nåt nytt när vi kommer. För oss som inte äter kött finns det massor att välja på Och supergod mat såklart. Det var en rätt Edame bönor som vi inte fick ut, men sa aldrig till om detta så. Hunden fick komma med det betyder allt kommer tillbaka många fler gånger Personalen jättetrevlig också. Rekommenderar
Alltid älskat Pinchos, men denna restaurang toppade alla förväntningar! Trevlig personal, varm mat och god dryck. Kommer lätt besöka igen!
Sååå kul att få miniportioner och beställa massa härliga rätter! 5 tummar uppMat: 5/5
Var och åt igår kväll, var nöjd med upplevelsen men all mat var halvgjord och mycket smakade inte bra!! för mycket olja, för mycket honug, risotton halv klar… skagenröran smakade endast pepparrott :/
Härligt koncept, festlig stämning och schysst lokal! Däremot hade de tyvärr inte satsat på råvarorna och de flesta smårätter var halvdana. Miniburgaren var till exempel torr, brödet nyligen fryst och därför kompakt och stelt. Lángosen var hård och kall, toasen en besvikelse. Ett stort plus för halloumifriesen dock, som var en höjdare! Annars verkar det som att de satsar mer på atmosfär än mat. Pinchos - step up your game!
Har varit på några Pinchos i olika städer nu. Den här är mysig som alla andra men maten kunde varit lite varmare och det är ganska kallt i lokalen. Personalen var hjälpsam och lät oss byta bord.
God mat i små portioner även om duchessetopparna till planksteken var torra. Perfekt om man vill äta lite av varje. Går ganska fort att få maten så man kan beställa vartefter. Tyvärr så drar dammsugningen medans man äter ner betyget.
Mycket trevligt lyft för Biostaden med en restaurang som Pinchos. Trevlig personal, vänligt bemötande och mycket god mat. Maten kom väldigt fort, kommer äta här vid nästa biobesök också! Rekommenderas varmt.
Maten är god men det är alldeles för dyrt. Ska man bli mätt får man räkna med att det kostar 500 spänn, och då kan jag äta betydligt bättre mat för de pengarna nån annanstans. Hade det inte varit för att det ligger vid bion hade jag gått dit.Mat: 5/5
Tack för en trevlig kväll. Fräscht och gott! Pastan med oxfile och dumplings var supergoda. Flera smakliga vego-alternativ. Toppen helt enkelt!
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;