facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos

About

Smårätter från världens alla hörn kryddade med en app, godisdrinkar och en gnutta galenskap. #EATPINCHOS

Story

Välkommen till Pinchos - världens första app-restaurang!

Ingen gillar allt, men alla gillar något. Med den vetskapen bestämde vi oss för att sätta ihop en meny med godbitar från hela världen; allt från smarriga burgare till färsk laxsashimi, plankstek och belgisk våffla.

För att öka valmöjligheterna ytterligare har vi valt att servera våra rätter i praktiskt (och ganska gulligt) tapasformat. Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något och lite av varje, oavsett tycke och smak.

Men inte ens här nöjde vi oss - för att spetsa till konceptet ytterligare bestämde vi oss för att bli först i Sverige (världen?) med en meny-app. I appen hittar du all vår mat och dryck och kan i din egen takt bestämma vad du är sugen på. När du är färdig använder du appen för att beställa det du vill ha, i hur många omgångar du vill. Tillsist kan du även använda appen för att betala notan och samla bonuspoäng.

Så ta med tjejerna och grabbarna, ungarna och päronen. Bjud med kollegorna, dejten och den stora kärleken. Ta med dina bästa människor helt enkelt och känn dig som hemma.

Hos oss är alla välkomna!



"Smårätter från världens alla hörn kryddade med en app, godisdrinkar och en gnutta galenskap. #EATPINCHOS"
Address: Borganäsvägen 48, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 0243-159 34
City: Borlänge
Zip Code: 784 33


Similar places near
Lilla Parken Lilla Parken 234 meter Är ett trevligt ställe att luncha på, med spännande och god mat.
Reviews
Köket var värdelöst vi fick vänta på maten jätte länge stackars servitörer att jobba med sådana amatörer när dom själva var helt fantastiskaMat: 1/5
Jättesmå portioner med mat! Så köp mer än ni egentligen hade tänkt, för man blir inte mätt! Sen är det pp tok för dyrt!
Maten är god men det är svårt med storleken...Mat: 4/5
Mysigt ställe riktat till barn. Små portioner som snabbt blir väldigt dyrt om man som vuxen ska äta sig mätt. Kul för barn helt enkelt. Allt beställs via app och hämtas själv så servicen kan man inte säga så mycket om egentligen. Helt ok för barnfamiljer inte mer än så.Mat: 3/5
Medelmåttigt. Vissa rätter var toppen, medans andra var riktiga bottennapp. Vi tog ca 12 rätter, och bäst var plankstek a la Pinchos och glass och chips. Churros och crispy Chicken var riktiga bottennapp. Trevligt bemötande på stället!
Trevlig restaurant med mycket fin inredning och bra personal. Maten beställer du helt via deras app telefon finns att låna. Fina och goda små små rätter får man till helt ok priser. Tycker man får mer för pengarna här än om du går till en restaurang och beställer endast en rätt för drygt 200kr. Rekommenderas.
Beställde ca 12 rätter. Smakade bra, 2 var kalla. När de fråga om vi var nöjda så påpekade vi det och de frågade genast om vi ville ha 2 nya. Eftersom vi var på språng tackade vi nej och då skickade de med 2 godispåsar till barnen påsk. Supersnyggt och bra service! : Rekommenderar! :
Dyrt. Mat som inte är något speciellt. Men barnen älskade det. Okej utbud. Barn drinkarna är ett extra plus. Mycket trevlig personal. Och när min son spillde ut min pespsi så torkade de snabbt upp och gav mig en ny innan jag ens hann fråga.
Ok mat den här gången. Men är tveksam till konceptet att man ska få lov att hämta maten själv.Mat: 4/5
Sonen och jag fick tyvärr en plats mitt i en gång, där alla andra satt runt oss vid bord som var 30 cm högre än vårt. Det kändes som barnbordet, och folk som gick förbi oss stötte hela tiden till våra axlar med sina rumpor, kändes verkligen ofräscht och väldigt trångt!Tjänst: 1/5
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;