facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos
Address: Nybrogatan 5, 87130 Härnösand
Phone: 0611784700
City: Härnösand
Zip Code: 87130



related searches: Pinchos recipe, Pinchos restaurant, Pinchos near me, Puerto Rican pinchos recipe, Pinchos food, Pinchos Puerto Rico, Pinchos and tapas, Pincho main ingredients
Reviews
Bra koncept. Underbar miljö och serviceminded personal. Det mesta smakade riktigt gott, men kammbenen var en besvikelse. Bra priser på både mat och dryck. Återkommer!
Trevlig och serviceinriktad personal. God mat samt trevligt med roliga alkoholfria drycker som även barnen kan välja mellan. Även fräscha toaletter. Kul med små rätter, får en chans att testa flera olika rätter under middagens lopp.
Fin lokal maten kunde ha varit bättre än för mkt kryddad
Trevlig och hjälpsam personal, humana priser båda på mat och dryck, mysig lokal, både mat och dryck håller hög kvalité och smakar fantastisk, appen är lätthanterlig, funkar super med småbarn. Har varit här ett halvdussin gånger och fler kommer det bli!
Verkligen super trevlig personal!!! Jättefin restaurang, roligt koncept. Maten är varierande och god men lite smaklös. Drinkarna är guld.
En stjärna... Nja minus 1 faktiskt. Kvaliteten på maten just den här kvällen var väldigt dålig. Torrt, segt, stenhårt, smaklöst och intetsägande. Tapas på riktigt är jättegott och smakrikt, men inte just den här aftonen på Pinchos tyvärr. Väntetiden.... Hur i hela friden kan det ta så lång tid att tillaga något så dåligt?
I stort sett mycket bra restaurang, men priset drar fort iväg och ofta tar det väldigt lång tid att få maten. Den långa väntetiden i samband med att man bara får sitta i två timmar, gör att det är svårt att ge den ett högre betyg.
Vi var här en tisdag på höstlovet. Den stora nackdelen är att det tog alldeles för lång tid att få maten, nästan en timme efter det att vi gjorde beställningen. Men maten är god!
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;