facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos

About

Tapas från hela världen lagade med riktigt bra råvaror, kryddade med cirkus, spetsade med en app. Välkommen till Pinchos - världens första apprestaurang!

Story

Välkommen till Pinchos - världens första app-restaurang!

Ingen gillar allt, men alla gillar något. Med den vetskapen bestämde vi oss för att sätta ihop en meny med godbitar från hela världen; allt från smarriga burgare till färsk laxsashimi, plankstek och belgisk våffla.

För att öka valmöjligheterna ytterligare har vi valt att servera våra rätter i praktiskt (och ganska gulligt) tapasformat. Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något och lite av varje, oavsett tycke och smak.

Men inte ens här nöjde vi oss - för att spetsa till konceptet ytterligare bestämde vi oss för att bli först i Sverige (världen?) med en meny-app. I appen hittar du all vår mat och dryck och kan i din egen takt bestämma vad du är sugen på. När du är färdig använder du appen för att beställa det du vill ha, i hur många omgångar du vill. Tillsist kan du även använda appen för att betala notan och samla bonuspoäng.

Så ta med tjejerna och grabbarna, ungarna och päronen. Bjud med kollegorna, dejten och den stora kärleken. Ta med dina bästa människor helt enkelt och känn dig som hemma.

Hos oss är alla välkomna!

www.pinchos.se



"Tapas från hela världen lagade med riktigt bra råvaror, kryddade med cirkus, spetsade med en app. Välkommen till Pinchos - världens första apprestaurang!"
Address: Södertorg 16, 621 57 Visby
Phone: 0498659092
City: Visby
Zip Code: 621 57



related searches:
Similar places near
Jessens Saluhall & Bar Jessens Saluhall & Bar 550 meter Riktigt god makrill till bra pris. Bra priser över lag. Även om det är fullsatt på ut...
EDEN Tapas & Bar EDEN Tapas & Bar 704 meter Extremt mysig med bra mat och atmosfär, det ända är att det kan vara svårt att ta sig...
Reviews
Ojämn kvalitet på maten som serveras från gång till gång se exempel på räkchipsen på bilden nedan...aningen mycket paprikapulver Men servisen löser det med ett leende. Dock måste köket kamma till sig och hålla en jämnare nivå. Att få popcorn när man sätter sig vid bordet är en hit hos barnen. Vegetariska alternativ: Många olika alternativ Barnvänlighet: Mycket barnvänligt med små portioner så de kan testa massor av olika rätter. Roliga desserter och "drinkar"
Mycket trevligt och mysigt ställa att käka på , Bra och vällagad mat. Beställ i tid ... Maten tar tid trots storleken
Härligt läge Kvällssolen lyser upp uteserveringen God mat Iskall öl Bra med parkering precis utanför muren
3/5. Ok mat, små portioner men smidigt med appen. Maten var helt okej. Planksteken, Crispy chicken och kycklingspetten var väldigt goda resten var inte så speciellt. Hamburgaren var inte alls något att rekommendera. Torrt och inget speciellt bra kött.
Ätit här många gånger, men denna var sämre än vanligt, tog en timme att få maten när det knappt var folk där. Detta pga dåligt planerat med bara en kock och att beställningarna inte kom in förens 30 min efter så dom fast massa andra också fick vänta. I vanliga fall 4 stjärnorMat: 4/5
Mindre bra Pinchos. För det första fick vi ingen popcorn när vi kom in. Det andra var att dem glömt räkorna på vår langos och för det sista var maten väldigt ljummen. Men det absolut viktigaste var att det knappt var några människor alls inomhus och dem sätter oss bredvid en barnfamilj... Vi har ju en pågående pandemi och dem placerar två sällskap bredvid varandra. Riktigt dåligt av personalen! Så med andra ord.. Inget vidare Pinchos.
Bra ställe med barnen eller vill dricka cocktail mer än att äta nån. Mysig och lugn miljö.
Varit här några gånger och under en vecka kanske mer än en gång. Rätt dyrt, på ett sätt: mat är inte alltid som på bilden men väldigt ofta är de gott.
Trevlig stämning god mat och bra service.
Trevligt koncept, bra mat, trevlig personal, trevlig miljö men......toaletterna!!! Det är också en viktig del av helheten, att toaletterna är hela och rena och följs upp kontinuerligt. Därav inte en femma. HELA miljön är viktig för ryktet. GLÖM INTE DET!
Comment on this business

Directions to Pinchos with public transportation


Atterdags 140 meters
1
5
6
Visby busstation 170 meters
1
10
11
12
2
20
22
3
4
41
5
51
6
61
62

to add Pinchos map to your website;