facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Address: Fittjavägen 20 , Botkyrka 145 53, AB, SE
City: Botkyrka
Zip Code: 145 53



related searches: Pinchos tapas, Pinchos recipe, Pinchos'' in English, Pinchos food, Pinchos Barcelona, Pinchos Rezept Chefkoch, Pinchos Spieße, Spanische Pinchos Rezept
Reviews
Maten var mestadels god och kändes prisvärd. Goda alkoholfria drinkar vilket var ett stort plus. Kul att beställa via app och väldigt bra för mig som har en aning beslutsångest... Är du ny besökare så registrera dig i deras kundklubb så får du en gratistapas. Kön i entrén var väldigt långsam men detta beror gissningsvis på Covid-19 då de kollade ens temp innan man fick komma in.
Maten var bra. Alla i sällskapet var nöjda. Hade lite strul med appen för beställningar då vi var två som var inloggade samtidigt men notiserna kom bara till ena telefonen. Det ligger väldigt avsides men man har ändå lyckats fånga Pinchos stämningen på insidan.
Trevlig miljö och ovanligt koncept. Man laddar ner en app som man beställer ifrån till skillnad från en traditionell meny. Fördelen är att man slipper vänta och jaga en servitör för att göra en beställning. Nackdelen är att namn servar sig själv. Du får räkna med att hämta allt själv. Vatten, bestik, servetter, drinkar och maten. Servitören tar endast bort tomma tallrikar och glas ifrån bordet. Maten är helt okej. Inget speciellt men helt klart godkänt.
Annorlunda och roligt koncept där man beställer mat och dryck via deras mobil app. Sedan plingar det till i appen när maten/drycken är klar och så går man och hämtar. God mat och många alternativ i menyn. Kul inredning!
Ett pinchos som är väldigt stort och erbjuder direkt anslutning till andra aktiviteter, bowling tex. Trevlig personal, en miss att en rätt saknades vid första beställningen men rättades till mycket snabbt. Rent, vilket alltid är trevligt. Ljudnivå som var helt normal, dock kan jag tänka mig att med fler besökare kan det dramatiskt öka, här får många plats att äta, man kan när temperaturen tillåter tex sitta ute. Nöjda och mätta. Vi kommer tillbaka
Trevlig personal och jätte mysigt ställe. Stort minus för toaletterna som var väldigt ofräscha.
Väldigt god mat och roligt koncept. Stort plus för att man kan ställa in i appen vilka allergener som ska visas för respektive rätt. Supergoda alkoholfria drinkar.
Kul koncept.. långa väntetider trots att det inte var så mycket folk och maten var inte vad jag förväntat mig. Men drinkarna var riktigt goda =
Gott och trevlig personal! Kladdigt på golvet under bordet och nästan ingen kolsyra i någon av läsken. Annars supergod mat, och mycket att välja på! Häftig miljö
Trevligt ställe, men det känns mer som en spelhall än en restaurang. Väldigt stökigt och högljutt så om du planerar på att gå till ett lugnt, mysigt ställe så gå inte hit. Maten var dock god och det fanns flera små "tappas" rätter att välja på. Konceptet de försöker framföra med att man ska beställa i en app passar inte alla, men det gör upplevelsen roligare och passar större umgäng eller familjer antar jag.
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;