facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos

About

Välkommen! Hos oss hittar du smårätter från hela världen. Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss och följa lokala nyheter.

Story

Välkommen till Pinchos - världens första app-restaurang!

Ingen gillar allt, men alla gillar något. Med den vetskapen bestämde vi oss för att sätta ihop en meny med godbitar från hela världen; allt från smarriga burgare till färsk laxsashimi, plankstek och belgisk våffla.

För att öka valmöjligheterna ytterligare har vi valt att servera våra rätter i praktiskt (och ganska gulligt) tapasformat. Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något och lite av varje, oavsett tycke och smak.

Men inte ens här nöjde vi oss - för att spetsa till konceptet ytterligare bestämde vi oss för att bli först i Sverige (världen?) med en meny-app. I appen hittar du all vår mat och dryck och kan i din egen takt bestämma vad du är sugen på. När du är färdig använder du appen för att beställa det du vill ha, i hur många omgångar du vill. Tillsist kan du även använda appen för att betala notan och samla bonuspoäng.

Så ta med tjejerna och grabbarna, ungarna och päronen. Bjud med kollegorna, dejten och den stora kärleken. Ta med dina bästa människor helt enkelt och känn dig som hemma.

Hos oss är alla välkomna!

Address: Kungsgatan 30, 602 20 Norrköping
Phone: 46709129558
City: Norrköping
Zip Code: 602 20



related searches:
Similar places near
Indian Garden Norrköping Indian Garden Norrköping 290 meter Har tagit takeaway och det fungerade bra och maten var kanon, dock ngt dyrt.
La Uva Tapasbar La Uva Tapasbar 816 meter Mycket god och vällagad mat och fint upplagd. Serverad av trevlig personal i fin rest...
Reviews
Första gången på Pinchos och blev verkligen inte besviken, atmosfären var precis som jag föreställde mig, att komma in i ett cirkustält där jag får popcorn vid bordet som aptitretare. Beställde i appen vilken var lite fundersamt till en början men fick kläm på det. Även om det var små rätter blev det snabbt dyrt men skulle lätt äta här på en dejt eller igen med bra sällskap. Efterrätten var magisk Vegetariska alternativ: Fanns många vegetariska alternativ men kan tycka vissa var lite dyra om man ser till ingredienser
God mat och mysig miljö, men otroligt långsam service. Vi väntade mellan 20-30 minuter vid varje matbeställning. Plötsligt kommer en personal fram och säger att om 12 minuter är bordet upptaget och bokat av nästa kund. Då satt vi och väntade på en matbeställning fortfarande, den kom in när det var fyra minuter kvar till nästa kund. Vi kände oss illa bemötta denna gång och tycker att det var ett mycket oproffessionellt bemötande då deras service var så undermålig att vi inte hann äta klart på den tid som de ansåg att bordet skulle vara bokat, 1 timme och 45 minuter i detta fall.
Pinchos är en enkel och rolig upplevelse för oss som barnfamilj. Finns mat till de flesta smaker, relativt enkelt att få allergiinformation och en bra översikt vad man beställt. Personalen på Pinchos i Norrköping var väldigt trevliga och service minded. Restaurangtemat håller ihop bra och till och med toalettbesöken är i linje med resten.
Allting var bra och jättegott förutom att vi blev tillsagda att lämna efter 1.5 tim, kändes lite sniket. Kunden framförallt vill jag påminna om!
God mat men det blir dyrt med att bli mätt när det är pytte små rätter. Smidigt med att beställa mat och dryck med appen!
Beställde åtta tapas för avhämtning. När vi kom hem upptäckte vi att vi fått en Tapas för lite. Dirty Fries var inte med. Överlever men surt var det. Har mailat Pinchos men ej fått svar
Trevligt ställe när man har letat upp det man vill äta. Svårt att bedöma portioner dock.Mat: 5/5
Gott med plock ! Passar om man har barn, vilket märks ..Gillar inredningen, men ganska så lång väntan, som tur var bjöds det på popcorn medans.Mat: 4/5
Jättetrevligt bemötande personal. Tyvärr väldigt mild kryddning, antagligen "familjevänligt". Det är ok, men värt att veta om man letar smakrikt !
Gillar stället verkligen! Bra service och trevlig personal jag gillar även att man får beställa maten i en app istället för att få en meny!! Trevligt ställe med circus tema men varför den inte får 5 stjärnor är för att deras betalning har strulat länge. Men annars toppen
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;