facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pinchos

Pinchos

About

Välkommen till Pinchos i Örebro! Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss och följa lokala nyheter.

Story

Välkommen till Pinchos - världens första app-restaurang!

Ingen gillar allt, men alla gillar något. Med den vetskapen bestämde vi oss för att sätta ihop en meny med godbitar från hela världen; allt från smarriga burgare till färsk laxsashimi, plankstek och belgisk våffla.

För att öka valmöjligheterna ytterligare har vi valt att servera våra rätter i praktiskt (och ganska gulligt) tapasformat. Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något och lite av varje, oavsett tycke och smak.

Men inte ens här nöjde vi oss - för att spetsa till konceptet ytterligare bestämde vi oss för att bli först i Sverige (världen?) med en meny-app. I appen hittar du all vår mat och dryck och kan i din egen takt bestämma vad du är sugen på. När du är färdig använder du appen för att beställa det du vill ha, i hur många omgångar du vill. Tillsist kan du även använda appen för att betala notan och samla bonuspoäng.

Så ta med tjejerna och grabbarna, ungarna och päronen. Bjud med kollegorna, dejten och den stora kärleken. Ta med dina bästa människor helt enkelt och känn dig som hemma.

Hos oss är alla välkomna!



"Välkommen till Pinchos i Örebro! Här kan du checka in, recensera ditt besök hos oss och följa lokala nyheter."
Address: Drottninggatan 38, 702 10 Örebro
Phone: 019103080
City: Örebro
Zip Code: 702 10



related searches:
Similar places near
Coco Green Drottninggatan 40b Örebro Coco Green Drottninggatan 40b Örebro 102 meter Supergod mat och lika trevlig personal.
Boqueriasociale Boqueriasociale 316 meter Boqueria betyder samlingsplats, ett vattenhål, dit människor går för att äta, dricka ...
Wobbler Lounge Wobbler Lounge 333 meter WOW! Vilken service. Vi var två familjer med småbarn som kladdade ner och krävde lite...
Amici Plokk Amici Plokk 353 meter Skön atmosfär, grymma "dela" brickor. Testat både kött och skaldjur, samt k...
Reviews
Bokat bord. Blir visade ner till restaurangen. Smutsiga stolar. Man behöver beställa mat via appen. Likaså drinkar. Fick hämta maten själv, kändes sådär. Många av popcornen va brända. Kalla pommes. Köttet i flanksteken var kallt. Friterade blomkålen var inte god utan smakade geggig. Räkorna var goda och Likaså fish n chipsen. Drinkarna var goda. Betyg överlag 2.5/5 Rätterna är SMÅ. Besticken med. Barnvänlighet: Barnvänlig resturang. Parkering: Finns inte.
Jättegod mat, trevlig atmosfär, härliga anställda. Mindre portioner så man får äta lite av mycket. Mindre matsvinn då man lättare känner av när man blir mätt. Goda drinkar. Både ute och inneservering, men man får hämta maten själv. Finns platser på entréplan och bottenvåning. Vegetariska alternativ: Många vegetariska val. Barnvänlighet: Väldigt barnvänliga rätter, drinkar och atmosfär, vissa rätter kan vara lite starka. Parkering: Parkeringshus vid källaren på krämaren, bara på andra sidan vägen. Tillgänglighet för rullstol: Finns möjlighet att sitta på entréplan, men toaletterna är en trappa ner. Specialkost: Mycket kolhydrater så var försiktig om du är glutenintolerant, men om du säger till köket så hjälper de dig med allergier och/eller dieter. :
Passar väl mest för barnfamiljer, dekoration är fin och maten ok.. Tyvärr så var nästan hälften av våran matbeställning kall varje gång vi hämta maten så känns som det för den kvällen synka lite dåligt i köket Barnvänlighet: Passar väl mest för barnfamiljer, dekoration är fin och maten ok.. Tyvärr så var nästan hälften av våran matbeställning kall varje gång vi hämta maten så känns som det för den kvällen synka lite dåligt i köket
Pinchos som koncept är ju både lite kul och lite trist. Man får ju göra sin servering själv osv. Lite tråkig mat från tillfälle till tillfälle, men relativt billigt och kul ställe för familjer. Tyvärr ofta stökigt och hög ljudvolym, musiken kunde man skippa då det bara får folk att prata ännu högre. Vegetariska alternativ: Bra vegetariskt och veganskt utbud.
God mat men orimligt höga priser. Fick gå och hämta rätterna själv vilket gjorde det rörigt i lokalen.
5e januari var vi där och skulle äta på kvällen, när vi precis fick in maten började min son helt plötsligt att må dåligt utan anledning. Personalen var otroligt proffsiga! De hjälpte oss med allt och vi fick med oss mat hem. Framförallt en i personalen tog kommandot och gjorde mig så lugn man nu kan bli i en sådan situation.
Det var mysigt att komma in och fick vänta lite samt sonen tala om att ladda ned en app som man fick beställa sina rätter små rätter och super goda rätter o man blir mätt och nöjd o efterrätt på det och ha trevligt med familjen Barnvänlighet: Det var familjer med lite större barn och de skötte sig väl och lugn plats trotts att det firades att någon fyller år Parkering: Vi stod efter gatan o de flesta var upptagna fick åka lite längre ned och kl var efter 14-16 o helg så avgiftsfri
Trångt men trevligt, hjälpsam personal när denna tant tryckte på fel knapp vid beställning. Tycket bakgrundsmusik är jobbigt, kan vara en generationsfråga dock.Mat: 5/5
1a gången jag var där med hela familjen.. Första bemötandet trevligt, sen när vi skulle sätta oss ,så skitig stol tänkte byta men alla var lika skitiga. Vidrigt tur att jag inte hade ljusa byxor, maten på menyn såg läcker ut men när maten kommit ut ser det ut som ett skämt ,plankstek en lite mini bit o pulvermos 2 små torra klickar ,pulvermos på resturang första restaurangen jag varit där dem har pulvermos riktigt dåligt. Sibylla är en annan sak att dom har B -mos. Även om den övriga maten var god så kommer jag inte äta där fören riktig mos och stolarna blir rena.
Maten tyckte vi mycket om och personalen var trevligt. Det som drar ner betyget är att det var väldigt ostädat, mat och bestick på golvet. Det samma gäller toaletter. Annars hade vi en trevligt kväll med god mat.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Pinchos map to your website;