facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pingh Management

Pingh Management

About

Pingh Management hjälper människor och företag att förebygga stress för att slippa sjukskrivning och utmattning.Jag hjälper er identifiera, hantera och förebygga stress i er vardag.

Story

Vi kan alla behöva hjälp ibland när har för mycket runt omkring oss.

Är du småföretagare och har en hög med lappar som bara växer? Eller behöver du rent allmänt få ordning på tillvaron?
Du får hjälp med din planering så att du ger dig själv möjligheten att nå dit du vill, enskilt för att nå din dröm eller i grupp för att få ordning på dina aktiviteter så att du kommer i mål.

Du som är utmattad får vägledning för att kunna komma tillbaka i livet och arbetslivet. Hjälpen kan bestå både av vägledning i din personliga situation och hjälp att strukturera om din arbetssituation så du slipper komma tillbaka till samma arbetssituation som du hade när du blev sjuk.

Du kan också få hjälp med dokumentation, språkgranskning, mallar och checklistor.

Jag har drivit Pingh Management sedan 2006, från början som projektledare. Mina kunder har bland annat varit Vattenfall, Rikspolisstyrelsen, Naturvårdsverket, SOS Alarm och för närvarande bland annat Täby Friskola.



"Pingh hjälper dig att skapa ett enklare liv med mer lycka och inre lugn.Du känner dig stressfri.Specialitet - förebygga utmattning."
Address: Körsbärsvägen 4A, 14648 Tullinge, Stockholms Län, Sweden
Phone: +46735706725
City: Tullinge
Zip Code: 14648


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Ping management software, Ping id, Ping Identity, OpsLogix Ping Management Pack, Ping ID login, PingID download, Ping Federate, PING Golf management
Similar places near
BM Konsult - Bygg & Målerikonsult BM Konsult - Bygg & Målerikonsult 1 km BYGG & MÅLERIKONSULT BM Konsult är ett väletablerat konsultföretag från Stockholm so...
Rikstensskönhet Rikstensskönhet 4 km Alltid nöjd efter ett besök hos Crisanti!
Reviews
Jag har deltagit på en av Ingers workshops i Stresshantering och det var väldigt givande. Jag lärde mig mycket om stresshantering och jag fick även bra verktyg och tips på hur man kan hantera stress. Workshopen hade dessutom en interaktiv del med gruppdiskussioner som gav väldigt mycket. Jag kan varmt rekommendera Inger och Pingh Management!
Comment on this business

to add Pingh Management map to your website;