facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pingstkyrkans Second hand Karlskoga

Pingstkyrkans Second hand Karlskoga

About

Fynda, fika & njut av att göra miljön en tjänst när du handlar här. Du finner ett stort andrahandsutbud! Var med och hjälp oss vara en hjälpande hand!

Story

Butiken ägs och drivs av Pingstkyrkan i Karlskoga i samarbete med PMU. När du handlar eller skänker varor till oss bidrar du både till att hjälpa människor i nöd och att minska belastningen på miljön.



"Vår second hand-verksamhet finns till för att förändra världen. Tillsammans innebär våra butikers intäkter ett betydligt stöd till PMU:s verksamhet bland utsatta människor världen över. Samtidigt är butikerna en viktig mötesplats för människor ute i samhället här i Sverige och något som ger en meningsfull sysselsättning till många. Vår verksamhet är möjlig på grund av volontärer som brinner för att göra skillnad, alla fantastiska givare som skänker kläder och saker, och alla kunder som handlar. Ditt fynd förändrar liv och miljö!BegagnatRetroKuriosaÅterbrukTextilsmartKlimatsmartHållbarhetCirkulentMedveten konsumtionGåvomottagningCaféThrift ShopLoppisCharity"
Address: Stråvägen 24, 691 48 Karlskoga
Phone: 058650935
City: Karlskoga
Zip Code: 691 48


Reviews
Brukar vara här ganska ofta. Det är ordning och reda i butiken och hålls rent. Hittar oftast det jag är ute efter. Finns gott om utrymme i butiken, upplever ingen trängsel.
Välorganiserad second hand. Stort och rymligt, bra rotation på prylarna. Mycket nytt vid varje besök.
Har under åren besökt detta loppis vädligt ofta och känt att jag fyndat rejält. Från och med förra året var priserna stigit markant, det blir billigare med kläder på rean på Lindex än att köpa det i andra hand - inte okej! Nej, sänk priserna så kommer fler tillbaka. Har pratat med många som känner samma sak som mig!!
Snyggt och prydlig med tydliga märkning. Stora ytor, bra provrum och snart öppnar kafeterian igen
Nja, mycket saker och hyfsat välordnat. Dock upplevs lokalen som mörk och inte helt fräsch, milt skrivet. Priserna på vardagliga saker är höga. Man låter kunderna springa in i butiken på jakt efter fynd. Vid ett tillfälle, som jag vet, blev det dragkamp om ett fynd. Kunder sprang in och ryckte tag i ett mycket specifikt och värdefullt objekt. Kanske vore det bättre att släppa in några i taget, samt tex ha en veckoauktion på attraktiva och värdefulla objekt. I det fallet jag såg var erat pris ca 5 % av värdet. Tyvärr. Några veckor var detta objekt ute till försäljning via blocket. Och mycket riktigt var då priset mycket högt. Objektet såldes snabbt på blocket...
Jag saknar stämningen som var förr. Priserna har stigit markant och det görs inga fynd Kanske bättre ni börjar sälja på tradera istället. Saker som skänks ska komma till nytta, både pengar en gåva genererar men vi mindre bemedlade kan lika gärna försöka fynda på affärernas reor.
nar jag arbetade var vi tvungna att ge kunden alltid ratt . och ocksa behandlad som en kung . hur ar laget i pingstkyrkan for alla anstallda pa orten
En trevlig secondhand butik med stort urval. Hittade flera intressanta böcker.
Värmen, musiken, caféet, inget finns kvar. Nu som vilken butik som helst. Dyra priser. Besöker denna butik i allt mindre utsträckning. Synd, för det var en av de bästa second hand-butikerna i Karlskoga med omnejd
En PMU som liknar de andra liknande butiker jag besökt. Priser lite väl i överkant men inte dyrt.
Comment on this business

to add Pingstkyrkans Second hand Karlskoga map to your website;