facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pioneer Horseline Sverige

Pioneer Horseline Sverige

About

Med passion, tradition och italienskt hantverk utvecklar Pioneer Ridstövlar av högsta kvalite i din design med nytänkande lösningar.

Story

Pioneer Horseline Sverige.

Vi på Vic Stables marknadsför och försäljer Pioneer Horseline Italys utbud av Ridstövlar, Barbacka sadlar, paddar m.m till den Svenska och Norska marknaden. Vi är ett litet team med lång erfarenhet av hästsport i flera generationer. Oss träffar du på de stora mässorna Stockholm Horse Show, Göteborg Horse Show och Falsterbo Horse Show. Vårt utbud finner du främst på tillverkarens hemsida www.pioneerhorseline.com.

Beställ
Beställ genom att ringa oss 0721838019 eller skicka ett mail till [email protected]!

Frakt tillkommer på samtliga priser.

Leveranssätt.
Din beställning levereras mot en fraktkostnad om 120 kronor

Leveranstider.
Leveranstider beror på tillverknings takten och kan variera beroende på säsong, helgdagar etc.
Standard modell och storlek levereras efter 4-6 veckor.
Standardmodell och storlek, mindre ändring levereras efter 8-10 veckor.
Måttbeställning och ridstövel i egen design levereras efter 10-12 veckor.

Måttbeställning och egen design.
Vid måttbeställning eller personligt utformad design av ridstöveln tillkommer kostnader på priset vilket varierar beroende på tillägg, från 500-2 000 kronor.

Returer.
Du har alltid 14 dagars öppet köp vid beställning via hemsida, mail eller telefon enligt distanshandelslagen. Detta gäller inte för måttbeställda eller stövlar där tillägg i dekor, stenar eller andra ändringar gjorts. Du står själv för returkostnaden om du ångrar ditt köp eller vill byta varan. Tänk på att varan skall vara i ursprungligt skick och i orginalförpackning, samt att alla lappar skall sitta kvar på varan för att returen skall kunna godkännas.
Returen skall vara oss tillhanda senast 14 dagar efter leveransdatum.

Har ditt paket synliga skador vid leverans, kontakta och reklamera detta direkt hos ombudet innan du tar emot paketet.

Upptäcker du en skada på varan trots att paketet inte haft några yttre synliga skador, ta bilder på skadan och maila oss omgående .

Kontakta alltid oss innan du skickar något i retur till oss via mail [email protected]

Fabrikationsfel.
Om det uppstår ett fabrikationsfel inom sex månader, efter ditt köp kontakta oss per mail. För att reklamation skall godkännas måste giltigt kvitto kunna uppvisas. Vi är mycket tacksamma om varan är väl rengjord eller tvättad innan ni returnerar den . Vi förbehåller oss rätten till reklamation om varan är smutsig.

Mission

Vi på Vic Stables marknadsför och försäljer Pioneer Horseline Italys utbud av Ridstövlar, Barbacka sadlar, paddar m.m till den Svenska och Norska marknaden. Vi är ett litet team med lång erfarenhet av hästsport i flera generationer. Oss träffar du på de stora mässorna Stockholm Horse Show, Göteborg Horse Show och Falsterbo Horse Show. Vårt utbud finner du främst på tillverkarens hemsida www.pioneerhorseline.com. Beställa gör du genom vår hemsida www.pioneerhorseline.se eller genom att ringa oss eller skicka ett mail!

Address: 73791 Fagersta
Phone: 0721838019
es.selbatsciv@ofni
City: Fagersta
Zip Code: 73791



related searches: PIONEER horse Line, Pioneer Boots, Pioneer Equestrian
Similar places near
WAUstore WAUstore 45 km Min första gång här. Blev klippt av en elev. Hon var mycket lugn och noggrann.
Comment on this business

to add Pioneer Horseline Sverige map to your website;