facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pirat Reklam

Pirat Reklam

About

Vi säljer profil- & arbetskläder, presentreklam, skyltar, bil- & fönsterdekor, dekaler,banderoller, papperstryck & original.Eget tryckeri & brodyrmaskin.

Story

Pirat Reklam är ett företag som har funnits och verkat sedan början av 1980-talet. Vår inriktning är presentartiklar, profil och arbetskläder, skyltar, dekaler, dekorer, specialtryck, papperstryck, brodyr samt originalarbete. Vi kan tillhandahålla en mycket god service i och med att vi har eget tryckeri, brodyr- & skärmaskiner.
Styrkan hos Pirat Reklam ligger i att vi, med lyhördhet och idérikedom, kan skräddarsy enskilda produkter, såväl som en helhetsbild för ert företag. Vi vet hur viktigt det är att synas.
Pirat Reklam är ett företag som sätter kunden i centrum, och alltid värnar om god service, bra kvalité och punktliga leveranser.



"Pirat Reklam AB är ett företag som har funnits över 35 år i branschen. Förutom vår långa erfarenhet, ligger vår styrka i att vi har en bred kunskap inom alla delar av profilering, från skyltar och grafisk design till presentreklam samt profil- och arbetskläder. Med lyhördhet och idérikedom tar vi fram såväl enskilda produkter, som helhetslösningar, för ert företag.Vi sätter alltid kunden i centrum, värnar om god service, bra kvalité och snabba leveranser. Med över 10.000 profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment."
Address: Kungshagsvägen 5, 611 35 Nyköping
Phone: 0155-288744
City: Nyköping
Zip Code: 611 35


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 12:00


related searches: Pahlsons daylight ab
Similar places near
Bartos Media Bartos Media 2 km Träffade Kristian och Daniel hos en gemensam uppdragsgivare. Man verkar ha båda fötte...
Best Promotion AB Best Promotion AB 2 km Ska du ha tryck på kläder eller foliera bilen så är detta stället för dig. Trevlig pe...
Logofactory Sveriges Webbyrå Logofactory Sveriges Webbyrå 36 km En personlig webbyrå med över 13 års erfarenhet. Välkommen att skicka ett meddelande ...
Reviews
Alltid ett trevligt bemötande och gör fina jobb.
Allt är bara toppen
Trevlig personal.
Comment on this business

to add Pirat Reklam map to your website;