facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pitcher's

Pitcher's

About

Pitcher’s pubar står för god mat, god dryck och intressant sport i en genuin och exklusiv miljö där inspirationen kommer från den brittiska golfkulturen.



"Pitcher’s pubar står för god mat, god dryck och spännande sport ögonblick i en genuin och exklusiv miljö där inspirationen kommer från den brittiska pub-miljön."
Address: Borganäsvägen 44, 784 33 Borlänge (commune)
Phone: 0243-550656
City: Borlänge
Zip Code: 784 33



related searches:
Reviews
Fick förrätterna till 3 personer efter 25min. Inte speciellt mycket folk. Smaklös mat, jätte besviken. Personalen var inte speciellt trevliga då en bl.a. satt med en gäst och blippa på sin telefon istället för att se över serveringen. Vi var personer som åt förrätt, varmrätt och tog ett glas alkoholfritt, totalsumman hamnade på ~1300kr. Mycket besviken och kommer inte återkomma.
Väntade i över en timme tills vi fick lov att säga till att vi inte fått något mat. Svaret var att det hade blivit fel i systemet och att beställningen aldrig blev gjord. Det tog dessutom 20min innan vi ens fick beställa dricka.
Bra utbud av öl men utbudet av cider kunde vara bättre.
Testar alltid entrecote på de ställen jag är på. Helt ok och man fick så pass mkt så man inte ens orkade äta allt. Pommes var helt ok. Tyvärr var köttet lite för svalt. Efterrätt, glass med hjortronsylt. Medelbetyg oxå
Lite lång väntetid och hamburgaren jag fick var flottig på ytan men det var gott!
Så trevligt! God mat och trevlig service.
Skulle inte rekommendera. Drinkarna smaka illa, fick fel mat, personalen har inte service känsla.
Bra käk, härlig stämning!
Beställde en bit kalv. Tog 2 små bitar av den o kände att det inte var bra, kan säga att jag inte rekomenderar någon den iaf. Kräktes 1 timme senare så jag är inte nöjd.
Ett betyg i överkant Beställde oxfilé till huvudrätt och creme brulee.
Comment on this business

to add Pitcher's map to your website;