facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pitcher's

"Food, drinks & friends"
Address: Järnvägsgatan , Lidköping 531 32, O, SE
City: Lidköping
Zip Code: 531 32


Similar places near
Josefs Josefs 22 meter Helt okej mat, men inte mer än så. Trevlig uteservering och trevlig personal
Reviews
Som så många andra nämner så är personalen oftast otrevlig och ointresserade av sina gäster. Stället i sig är otroligt mysigt, er grillbuffé är det som höjer betyget. Nattklubben vill jag inte ens kommentera då jag inte vill uttrycka mig negativt om något när jag skriver recensioner. Men det finns mycket som hade kunnat förbättras. Hade verkligen uppskattat om ni lärde era vakter att det är okej att le. En vakt ska vara hård men inte skrämmande. Deras ansikten är det första man möts av när man kommer dit och då vore det faktiskt trevligt att åtminstone få ett hej och ett välkomnande. Behandla inte alla gäster som redlösa fyllon. Jag dansar faktiskt nykter. Mvh stamkund
Trevliga quizkvällar. Utbudet av öl kunde vara bättre. Lite nonchalant personal ibland, men oftast är dem väldigt bra. Maten har varit bra samtliga gånger. Lite väl hög ljudnivå på musiken i bardelen när det är dans på undervåningen.
Hade vägarna förbi och behöver lite kvällsmat. Mycket trevliga lokaler och bra personal. Valde en hamburgare som skulle serveras medium med det var tyvärr mera mot well done.
Grillbuffé för 115:- inklusive dryck! Prisvärt och mycket gott! Det jobbar en riktigt trevlig kille i baren, serviceminded och välkomnande. Toaletten är en katastrof, fixa den och allting är på topp!
3,5 i betyg. Mysigt ställe men för hög volym på musiken ovanvåningen. Går inte att prata med varandra, man måste skrika. Att be de som arbetar att sänka hjälper inte heller tyvärr.
Man får köa i 100år. Sen när man väl kommer in så är det 2 personer inne där .... dom låter alltså en vänta kö så det ska se ”bussy” ut. Rekommenderas INTE
Vakter som missbrukar sin makt för personer som dom personligen inte gillar även fast dom bettet sig.
Så gott - egengjord korv med fänkål. Bra service. Trevlig personal. Dit går vi igen. tack
Trevlig miljö och god mat och dryck. Bra utbud av både mat och dryck.... Värt ett besök.....
Bra ölutbud och standarddrinkar. Skulle behöva ha bättre ordning på bortplockning av glas och flaskor.
Comment on this business

to add Pitcher's map to your website;