facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pitchers

"Pitcher’s pubar står för god mat, god dryck och spännande sport ögonblick i en genuin och exklusiv miljö där inspirationen kommer från den brittiska pub-miljön."
Address: , Karlstad 652 24, S, SE
City: Karlstad
Zip Code: 652 24



related searches: Pitchers karlstad photos, Pitchers karlstad restaurant, Pitchers karlstad menu, Pitchers karlstad prices, Pitchers karlstad reviews, Pitcher's se, Pitcher's Mariatorget, Pitchers orebro
Similar places near
Harrys Harrys 416 meter Härlig upplevelse men god service, mat och dryck! Hela vårat gäng var mer än nöjda...
Reviews
Trevlig kvick serviceminded personal som såg till att vi fick se fotboll på en egen tv bilden trots att det var Fbk-hockey på alla andra apparater.Tyvärr fick Everton stryk men det kan inte lastas puben Nästa gång kanske vi äter före vår öl och match .
Sämsta julbord jag någonsin upplevt! Krögaren måste vara jättegirig då man överfyller en lokal med gäster som närapå sitter på varandra. Ovärdigt att behöva trängas ihop så, och vissa bordsrader var i stort sett ointagliga. Maten var inte heller någon höjdare, och urvalet var inte så stort som påannonserat. Dessutom i kön till maten så behandlades man som någon skolklass på besök där ansvarig handgripligen puttar-över-en till önskad kö. Allt var billigt arrangerat med pappersdukar på enkla ihopfällbara bord. Girigheten kommer att slå tillbaka, för vem vill ha en sån julbordsupplevelse? Inte jag i.a.f.
Bra ställe om man gillar dansa till klassiska hits, även bra ölutbud MEN priserna på öl är på tok för högt !
Karlstad Comedy Club med Magnus Betnér fantastiskt upplevelse. Bra sittplatser, bar och toaletter tillgängligt. Mycket trevlig och underhållande konferencier. Fin service
Bra service, fint ställe och god mat. Rekommenderar verkligen denna plats om du vill ha kvalitet.
Bra ställe med lite för ung personal!
Trevlig ställe om man vill ta en tur med bowling eller mat
Supertrevliga och väldigt bra service! Vi ville se OS finalen för damer i fotboll och utan att vi hade bokat ett bord innan så löste dom det åt oss och maten var jättegod! Inget att klaga på överhuvudtaget!
Julbordet var riktigt bra som man hadde med jobbet. Trevlig personal.
Mat okej. Lite nonchalant bemötande när vi kom. Men servicen blev bättre när vi beställt maten.
Comment on this business

to add Pitchers map to your website;