facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pivo

Pivo
"Pivo är en restaurang med passion för viltmat i hjärtat av Göteborg nära Götaplatsen. Här kan man njuta av vilt året om. Restaurangen är nominerad till årets viltkrog utav viltakademin. Pivo har 2 boulebanor i en lummiga park. Vid boulebanorna ligger en stor uteservering med en utomhusbar och är lika mysig sommar som vinter. I restaurangen har vi en stor bar & en fantastisk viltinspirerad matsal."
Address: Arkivgatan 9B , Göteborg 411 34, O, SE
Phone: +46 31 18 22 39
City: Göteborg
Zip Code: 411 34


Opening Hours

Monday: 17:00-00:00
Tuesday: 17:00-00:00
Wednesday: 17:00-00:00
Thursday: 17:00-00:00
Friday: 16:00-00:00
Saturday: 17:00-00:00


related searches: Pivo Bier, Pivo Equestrian, Pivo app, Pivo Silver, Pivo X, Pivo camera, Pivo Pod, Pivo eu
Reviews
Magiskt! Passionen för vilt lyser igenom på alla sätt! Högkvalitativa råvaror som tillagas väl och omsorgsfullt. Mycket bra och stort utbud av dryck! Mycket trevlig personal och bra förklaringar kring vad du får på tallriken! Väl värd en 5:a Hit kommer vi igen!
Fantastiskt personal och atmosfär! Valde kronhjortfilen som var perfekt tillagad och kombinerad med smaker! Sambon valde vildsvinsschnitzel vilket hon var väldigt nöjd med. Inget annat än en trevlig upplevelse!
Otroligt nöjda med mat och service. Helt ok priser och överträffade samtliga i sällskapets förväntningar ! Rekommenderas varmt och vi kommer tillbaks.Mat: 5/5
Mysigt och bra service. Hög kvalitet på maten! Drinkarna var fantastikt goda Kommer gärna tillbaka
Ångrar alla 5-stjärniga recensioner jag lämnat förut för det här är nog första riktiga 5-stjärnan jag gett:. Vi åt 3 rätters med hjorttartar, hjortfilé och fattiga riddare. Alla tre rätter höll absolut världsnivå och ärligt talat är det för billigt mot vad du får. Ett absolut måste om du vill käka magiskt i Göteborg.Mat: 5/5
Topp! Som vanligt på detta härliga ställe. Kanonmat anpassad efter årstid och alltid supertrevlig personal.
Hjorten var en fantastisk smakupplevelse med ett gott vin till. Kunde skippat efterrätten som var päron och choklad, det var inget speciellt. Härligt stämning, bra energi och service av serveringspersonalen.
Hög klass på precis allt mat, personal osv och dessutom i min upplevelse väldigt prisvärt. Uppskattar särskilt när det är en smak i maten jag inte kan identifiera och serveringspersonalen är så kunnig att de kan hjälpa mig att identifiera den.Mat: 5/5
Pivo var jättebra, tills att jag frågade vart hjorten kom ifrån. Vi valde Pivo pga de marknadsför sig som en restaurang som säljer vilt kött, vilket jag älskar och i Sverige har vi så mycket vilt att jag tyckte att idén var toppen. Tyvärr så kom hjorten vi åt från Nya Zeeland, då faller det de skriver på deras hemsida om "hållbar och klimatsmart mat" maten var god, absolut! Men jag kommer inte att äta där igen och jag tycker att de borde skriva att köttet kan även komma från andra länder ist för "Det är mer inne än någonsin att äta det som våra skogar, sjöar och hav erbjuder..." är lätt att tolka det som att det är från Sverige och kanske inte heller skriva att det är klimatsmart och hållbar för det är inte hållbart att äta kött från andra sidan jorden.
Väldigt hjälpsam och trevlig personal. Högt pris men kanske värt kvalitén på maten då det är fint kött. Vissa saker fall bättre i smaken än andra. Dock mysig miljö och härlig upplevelse.
Comment on this business

to add Pivo map to your website;