facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizza Boutique La Perla

Address: Västergatan 33 , Sjöbo 275 33, M, SE
Phone: +46 416 128 73
City: Sjöbo
Zip Code: 275 33



related searches: La perla restaurants
Similar places near
Bil-Bengtsson, AB Bil-Bengtsson, AB 977 meter
Reviews
Maten god, stor portion. Dock tar dom betalt för ett pris trots det står ett annat på tavlorna.Mat: 5/5
Har ätit den godaste Pescatore i mitt liv på La Perla!
Mycket för pengarna. Trevliga. Lite trångt men maten Mat: 5/5
Sines go Kebabtallrik riktigt riktigt nyd med den och nötkött som det ska vara samt najs pommes köttet var riktigt riktigt bra gjort enligt mig I på min taktik var det Extra Kött
Riktigt bra service och god och MYCKET mat
Helt ok ställe. Dock ganska flåttig mat typ att fettet rinner av när man tar en bit. Vilket man kunde gjort något åt men men. Trevlig personal o pizzan för mig kom för delad vilket är ett plus för mig i alla fall få ställen som gör detta.
Jag fick upp ögonen på detta ställe för ett par år sedan via en vän. Och jag får säga att man får rejäla portioner vällagat, fina råvaror snabb servering. Trevlig personal. Väl värt ett besök ..
Tycker det är sjöbos bästa pizza. Men skulle behövt val om pizza botten om man vill ha tjock botten. Tunn botten. Tunn kant. Ost fyllda kanter med mera
Trevlig personl, alltid god mat Barnvänlighet: Lyhörda
God mat och trevlig personal. Uppdatering. Har tidigare gett 5 stjärnor. Men efter besök 2020-11-20 så ändrar jag mitt omdöme. Har de sista 3 gångerna jag beställt fått fel mat, och när jag ringer och påpekar detta så säger de bara att jag ska säga till nästa gång jag beställer mat så ska de kompensera mig. Men när jag sagt till så säger de bara jaha och kompensation har jag aldrig fått. Men igår så fick jag nog. Vi har en pågående pandemi och istället för att öppna sin gatukökslucka och leverera ut mat där, så trängs det alltså 22personer inne på lilla laperla och väntar på sin mat. Under all kritik. LaPerla måste ta sitt ansvar i dessa pandemitider. Givetvis fick jag fel mat igå med dessutom. Uppdatering 2022-07-01 Bra mat men personal som verkade allmänt ointresserad. Fick fel mat återigen.
Comment on this business

to add Pizza Boutique La Perla map to your website;