facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizza Butik La Casa

Address: Storg. 7 , Ljungbyhed 260 70, M, SE
Phone: +46 435 44 10 44
City: Ljungbyhed
Zip Code: 260 70



related searches: Orebic Restaurants
Similar places near
Restaurang Pizzeria Jannis Restaurang Pizzeria Jannis 127 meter Extremt trevligt bemötande och god mat, rimliga priser!
Reviews
Fick precis världens minsta calzone. Inte bara liten utan löjligt liten. Kommer aldrig till att äta här igen....Mat: 2/5
Dålig service och det var mögel på maten Kommer aldrig äta här igen 0/10Mat: 1/5
Magrare topping än en afrikabarn.. Spydig personal. Halvätna pizzor på alla borden säger en del. Första gången jag åt där, trodde det skulle skulle vara bättre med tanke på betygen, återkommer inte.
Den absolut godaste pizza jag ätit. Pizza salladen är otroligt fräsch och krispig. Återkommer garanterat.
Förr var detta den bästa pizzerian. Köpte pizza här idag och blev grymt besviken. Har alltid varit goda rejäla pizzor med ordentligt med fyllning... Nu var pizzan det absolut sämsta jag varit med om. Fanns knappt någon fyllning över huvud taget. En tunn botten med tomatsås, stora "tomma" ytor på pizzan som totalt saknade topping. Betala över 100 kr för nåt så futtigt att du knappt blir mätt. Har aldrig varit så besviken, kmr inte handla här fler ggr.
Ätit här 3 gånger. 1a gången var perfekt. 2a var sådär. Nu 3e gången var katastrof. Beställde kebabrulle med stark sås utan tomat. Fick med tomat och mildsås. Är väldigt missnöjd med detta. Lätt värt och köra in till klippan istället för att beställa här. Mitt tycke. Lång väntetid. Sägs 15 minuter men tog ca 25 minuter innan maten var klar.
Riktigt pizzahak med bra service, vi kollade på bilderna från tidigare besökare och beställde en jättegod pizza enl bilden.
Jätte bra mat för bra pris rekommenderas starkt för alle er hungriga efter god mat.
Pizzan i sig är helt okej lite smaklös. Men vi beställde en calsone utan skinka med extra ost och fick då betala 60 kr extra bara för osten. Jag tycker det är orimligt att extra ost ska kosta 60 kr. Då frågade jag om det blivit fel men det var det inte. Mycket ost kostar pengar var svaret jag fick. Hade man vetat detta hade man köpt 2 pizzor då en pizza kostar runt 70 kr.
Sveriges bästa kebab pizza! Perfektion! Vart att åka från Göteborg för att uppleva!
Comment on this business

to add Pizza Butik La Casa map to your website;