facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizza Hut

Address: St bodvids väg 3, 14564 Norsborg
Phone: 08-663 88 95
City: Norsborg
Zip Code: 14564


Similar places near
Restaurang Tjuren Bravo Restaurang Tjuren Bravo 565 meter Bästa stället i Hallunda centrum God mat o bra service.
Brunna Bar & Kök Brunna Bar & Kök 861 meter Om jag ska summera allt i ett ord så är det perfekta ordet katastrof! Det här är den ...
Pizzabutiken Norsborg Pizzabutiken Norsborg 1 km Norsborgs familje kebabpizza en riktig enorm pizza med läcker tomatsås, mjuka kebabsk...
Pascha Pizza & Kolgrill Pascha Pizza & Kolgrill 2 km Deras pizza är bara annorlunda. Pizzan är utsökt oavsett vilken smak du får, de är vä...
Basilica Basilica 3 km Restaurang Basilica
Reviews
Efter flera gånger tjat lyckas man äntligen komma iväg till Pizza Hut, som varken jag eller sambon ätit på ett decennium. Lokalen som brukar eka tom när man passerar hade nu en handfull umgängen sittande. Personalen var snälla och bemötte en med fin entusiasm. Vi tog oss brunchen, som serveras på helger mellan 11-14. 199kr sved men efter vi fick smaka på de olika pizzorna och salladsbuffén, konstaterade vi båda att kycklingen var oslagbar. Salami pizzan var en den bästa pizzan, med sina ostiga kanter och såsiga topp. Lokalen var ren och fin, bra layout för privata samtal och lugn.
Pizzan var jätte god, och det var rent där. Men det var typ ingen kolsyra i läsken eller så såg läsken ut som fil. Det smakade inte som normal läsk. Annars så var det okej.
Konstigt att inte menyn på hemsidan stämmer överens med restaurangens menyer, smaklös Beyond Meat, smaklös vitlöksås, smaklös coleslaw, herregud... går det att misslyckas så hårt?
Rent och fint, vilket inte alltid är fallet med snabbmatställen. Pizzan var lite smaklös men han som jobbade i kassan vid 13.30 lördagen den 4 juni var supertrevlig glad och serviceinriktad. Honom kan ni befordra!
Goda pizzor men en medium pizza för 180kr var väldigt dyrt. Mycket mindre än en vanlig pizza också.
Jag gillar deras pizza "Supreme", tycker dock att det är väldigt dyrt. Buffén är helt klart prisvärt. Inte lika prisvärt kvällstid....enligt mig!Mat: 4/5
Goda pizzor i mängder, bara att äta sig mätt och toppa med en glass. Har också en bra salladsbuffé.Mat: 5/5
Kvaliteten på maten likt andra Pizza Hut - dvs, väldigt god! Servitrisen vi fick verkade dock vara ny och verkade virrig, glömde vissa saker exempelvis tallrikar, så vi åt direkt från brädorna. En nyhet var milkshaken, som var helt okej men inte riktigt värd 59 kronor. Annars fräscha lokaler och trevlig personal!
Jätte dålig service, tjejen som jobbade i kassan var otrevlig vi fick inte tillräkligt med sallad och ingen påse att bära maten med.
Bra mat . Trevlig bemötande ,glass till barnen som fyllde år ...Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Pizza Hut with public transportation


Hallunda T-station 200 meters
708
Kumla Gårdsväg 250 meters
707
707E
737
Hallunda T-bana 270 meters
Hallunda 280 meters
13
14

to add Pizza Hut map to your website;