facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizza hut

"Välkommen till Pizza Hut i Malmö! På vår pizzeria i Malmö kan du alltid njuta av rykande heta och perfekt tillagade pizzor. Vår breda meny erbjuder något för alla smaker, från vår klassiska Pan Pizza med tjock botten till vår tunna surdegspizza. Förutom pizzor kan du även välja bland fräscha sallader, wings och pastarätter. Vi erbjuder även vegetariska, veganska och glutenfri alternativ. På vardagar fram till 15:00 serverar vi lunch. I vår legendariska lunchbuffé ingår ett varierat urval av pizzor, salladsbuffé och fri påfyllning av dryck. Kaffe och te ingår i priset. Beställ enkelt online, med appen eller ringa oss direkt. Välj mellan att äta på plats, ta med dig maten som take away eller få den levererad till din adress."
Address: Yttre ringvägen , Skåne län , M, SE
City: Skåne län



related searches: pizza hut menu, pizza hut number, pizza hut menu price, pizza hut muscat, pizza hut delivery menu, pizza hut uk, pizza hut voucher, pizza hut deals
Reviews
Goda pizzor, dåligt med att pizzasallad, liten burk kostar 15 kr. Men rekommenderar verkligen deras pizzor.Mat: 4/5
Menyn har ändrats genom åren, saknar garlic shrimp pizzan men gott med Supreme chicken pizza.
Känns som lyxig snabbmat, men 99% av de du äter är nog bröd och de få toppongarna de sparsamt applicerar är av extremt billig kvalité. Hör även inte dig och dina vänner för allt buller. Personalen litar inte på dig heller. Parkering: Du får parkera mellan lastbilar och stora tankers, men ifall du inte ororar dig gör det inget.
Pizza hut har jag besökt 2 ggr och bägge gånger har jag känt att dom kunde gjort lite mer med inredningen för den är fruktansvärt tråkig! Servicen är usel och folket som jobbar där känns som att det är sista tiden i livet! Nej här känner man inte för att stanna och äta!
Var här och åt lunchbuffén, väldigt god mat. Varma pizzor som smakade väldigt gott, fanns ungefär 5-6 olika pizza smaker man kan välja ur buffén. Kan varmt rekommendera detta ställe och eftersom det är buffé så kan man äta hur mycket som helst. Parkering: Max 2 timmar med p-skiva
Lunchbuffén på Pizza Hut är som att slå upp ”frosseri” i ett lexikon. Jag kände nästan att jag var tvungen att bikta mig efter att ha tryckt i mig okristliga mängder av deg, ost och vitlökssås under mitt korta lunchbesök. Pizzorna är det inget större fel på och nya levereras från köket på löpande band. Tyvärr är det svårt att hitta vad pizzorna innehåller, både i restaurangen och på hemsidan. De flesta smakar ungefär samma och innehåller till största del deg, ost och olja. Saknade en starkare sås att ha till.
Mycket trevlig och lugn plats, Personalen är mycket trevlig och artig, Platsen är mycket ren och tjänsten är fantastisk, Jag rekommenderar alla att prova.
Som en vanlig pizza hut ställe! Denna är iaf bättre än andra. Rymliga priser, tisdagar är halva priset oavsett strl! Goda frasiga pizzor
Vad är meningen med detta koncept? Att låta en Billys panpizza misslyckas i micron för att sedan slänga på lite mer saker i hopp om att det ska bli bättre. Nej inget som faller mig i smaken. För degigt och för fantasilöst.
Mycket god mat, bra personal och snabbt ut med maten. Rekommenderas varmt Riktigt god glutenfri pizza bilden
Comment on this business

to add Pizza hut map to your website;