facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizza Playa

Pizza Playa

About

Playa Pizza är Sundsvalls äldsta pizzeria – alltid med fräscha råvaror för att kunna erbjuda de bästa pizzorna.

Story

Playa Pizza är Sundsvalls äldsta pizzeria – här har pizzor serverats till många människor i flera år. Vi som står bakom Playa Pizza vill erbjuda våra kunder den bästa pizzan som går att köpa i Sundsvall och vi eftersträvar därför alltid de bästa och fräschaste råvarorna av hög kvalitet. På så sätt får vi djupare smaker och nöjda, återkommande kunder.
I personalen är vi tre kockar som tillsammans har serverat pizzor på Playa Pizza i tre år. För oss är det viktigt med trevligt och serviceinriktat bemötande och försöker alltid se till att våra kunder är nöjda och glada!
Om du vill testa något annat än våra pizzor rekommenderar vi dig att ta en titt på vår resterande meny med grill, krispiga och fräscha sallader, vällagad pasta och smakfull wok. Du kan antingen äta din mat hos oss, hämta den eller välja utkörning.

Address: Köpmangatan 7, 852 31 Sundsvall, Sweden, Sweden
Phone: 060619694
City: Sundsvall
Zip Code: 852 31


Opening Hours

Monday: 11:00 - 22:00


related searches: Pizzeria Playa Bad Windsheim Speisekarte, Pizzeria DA Enzo Bad Windsheim Speisekarte, Pizzeria Le Anfore Bad Windsheim öffnungszeiten, Pizzeria Bad Windsheim, Pizzeria Marktbergel, Pizzeria Stern Bad Windsheim Speisekarte, Pizzeria Bad Windsheim Lieferservice, Pizzeria Bad Windsheim serenità
Similar places near
Pompei KvartersKrog Pompei KvartersKrog 1 km Goda pizzor, trevlig personal.
Pizzeria Pompei Kvarterskrog Sundsvall Pizzeria Pompei Kvarterskrog Sundsvall 1 km Godaste kebabtallriken har dom här. Nom nom nomMat: 5/5
Haga Kvarterskrog Haga Kvarterskrog 1 km Jag hade nyligen nöjet att besöka en restaurang som verkligen imponerade på mig med s...
Restaurang Skönsmon Restaurang Skönsmon 2 km Mat: ok Dryck: Endast smaksatt vatten Pris: Billigt 109;- LunchMat: 3/5
Pizza Hut Pizza Hut 2 km Kan ta ett tag innan man får hjälp. Har nu vart där ett antal gånger och samma tenden...
Restaurang Cupolen Birsta Restaurang Cupolen Birsta 7 km God mat och billigt. 85:- för buffé. Inte särskilt mysigt ställe. På buffén finns all...
Reviews
Inte mycket folk på en söndag. Trevlig personal och mycket goda pizzor Tyvärr tråkig inredning och borden var inte ren torkad sedan förra gästerna som ej var kvar när vi kom. Dom torkade inte när vi satt där och åt heller.
Äcklig vitlökssås som smakade bara vitlökspulver, pizzan var kall och otroligt tunn. Blir inget återbesök
Ingen god pizza. Vitlökssåsen smakar som det är vitlökspulver i. Små pulverbitar i den
Det här är restaurangen med stans mest hårt arbetande kockar som var dag sliter för att ge kunden den bästa mat upplevelsen trots att världen verkar arbeta mot dem. 6 stjärnor av 5 möjliga från mig.
Grymt bra pizzor, något få vegetariska alternativ men de är otroligt vänliga och tar gärna och anpassar sina rätter efter dina önskemål. Hade hoppats mer på pizza salladen men det är väl en smaksak. Lär äta där fler gånger!
En av de bästa pizzerior vi har i stan!Mat: 5/5
Tycker Pizzorna har börjat gräddats för länge. Degen är stenhård, ofta kanska svart under. Vet ej om det är nytt recept, men det smakar inte lika bra som förr.
Jättegod kebabtallrik. De som klagar på pizzor bör testa Hawaii - mycket god pizza. Personalen är alltid trevlig mot mig. Lugn och städad miljö. Titta i köket så är det även rent där. Felet är på Sundsvallsbor och inte på pizzerian.
Jättegod pizza bästa på länge! Snabb leverans!!
Bästa pizzan i stan! Helt underbart goda pizzor. Rekommenderas starkt!
Comment on this business

to add Pizza Playa map to your website;