facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizza Plaza

"Varmt välkomna in till oss på Plaza och njut utav en mysig miljö. Vi garanterar er & ert sällskap en riktig chock för smaklökarna.Vi prioriterar våra kunder & våra råvaror i första hand."
Address: Lerbergsvägen 3 , Höganäs 263 32, M, SE
Phone: +46 42 34 11 10
City: Höganäs
Zip Code: 263 32



related searches: Pizza plaza menu, Pizza Plaza Goslar, Pizza Plaza menu Boondall, Pizza Plaza Boondall, Pizza Goslar, Pizza Plaza Deals, Pizza Seesen, Pizza Lounge
Similar places near
Höganäs Pizzeria Höganäs Pizzeria 1 km Kanongoda pizzor, klart senaste årens vinnare
Reviews
Rejäla portioner, vällagade. Inga bleka sunkiga pommes utan ordentigt frasigt friterade. Ny olja. Riktigt kebabkött. Pizzorna är fina. Trevlig personal. Ovanstående gäller fortfarande 20220508. Bara bra.
Tack för god mat och mycket av den. God smaksatt kebab. Jägarrullen var mycket god. Dom som åt pizza och kebabrulle var nöjda. Tack för att ni också har kollektivavtal
Perfekt pizza! Trevlig lokal.Mat: 5/5
På Plaza blir du allt bra bemött av en trevlig personal. Du får stadens bästa pizzor. Pizzorna är stora och du får generöst på pizzan. Även deras andra saker som kebab Mm är stora fina portioner. Vi har alltid fått mycket mat och har aldrig varit missnöjda. Lokalen har bra med sittplatser och är i gott skick. Är du rörelsehindrad och sitter i rullstol så kan det vara svårt att komma in i loken på grund av trappsteg. Men du kan alltid kontrollera om personalen har någon annan lösning för dom är serviceinriktade. Här finns även hemkörning. Så bor du på en av stadens campingplatser så kan du alltid få pizzan körd till dig. När min familj får välja var dom vill ha sin pizza ifrån så är alltid svaret Plaza från alla 5 barnen. Detta är absolut stadens bästa pizzeria.
Helt fantastisk pizza o kebabtallrik. Pommes sååå krispiga o goda. Trevlig personal. Barnvänlighet: Så bra med barnen när de beställde o betalade. Båda barnen rensade faten. Klubban går alltid hem.
God pizza med mycket fyllning
Blir alltid mött med ett leende när man kliver in och man blir alltid bra bemött när man ringer och beställer mat hos Plaza. Pizzorna är goda och till rimligt pris. Plaza sätter alltid kunden i fokus och är lösningsorienterade. Dom gör alltid det lilla extra för kunden och det gillar jag skarpt därav toppbetyg från mig!
Åkte ner hela vägen från Stockholm för denna kebab och det var 100% värt det!
Jag beställde en pizza med oxfilé idag. När jag öppnade pizza kartongen flög en fluga ut i friheten. Jag var väldigt hungrig så jag sket i flugan men Dem hade lagt så mycket pressad INTE färsk vitlök att pizzan hade tappat smaken. Dessutom pizzan såg inte färsk ut. Oxfilé? Nej bajsfile sorry men Jag måste skriva min upplevelse av den pizzaria tyvärr jag önskar jag hade kunnat sätta en bild på all spy som forsade ut på toaletten. 130 kr för att spy rakt ut. Prova beställa en pizza med oxfilé. Mina kollegor är vittnen
Trevlig personal å goa pizzor. Rejält med fyllning å fräscha råvaror
Comment on this business

to add Pizza Plaza map to your website;