facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzabutik Piccola Rosa

Address: Fyrspannsg. 170 , Hässelby 165 64, AB, SE
Phone: +46 8 89 69 19
City: Hässelby
Zip Code: 165 64



related searches: Pizzabutik piccola rosa hässelby menu, Pizzabutik piccola rosa hässelby reviews
Similar places near
Hässelby Pizza Express Hässelby Pizza Express 1 km Vi beställde 2 specialla kebabpizzor och 2 kyckling tallrikar, det saknades tomatsås,...
Åkermyntan Pizzeria Åkermyntan Pizzeria 2 km Riktiga bra för en pizzeria i förorten! Bra råvaror och goda såser. Extra plus för ny...
Reviews
Bra tillgänglighet, dagens lunchpizzorna innehåller tomatsås ost och ett pålägg. Jag frågade om jag kunde ta en dagens och betala extra för att ta en Hawaii. Det gick inte och jag fick beställa en vanlig pizza + 33cl dricka. De har bara Coca Cola och Coca Cola Zero. Fick ett intryck av att kunden inte var i fokus, synd för pizzan var god.
En helt ok förortspizzeria. Pizzorna är väldigt stora. Beställde en kebabpizza. Mycket kebab och vitlökssås, men jag önskar mer isbergssallad och lök på en kebabpizza. Min flickvän beställde en oxfilépizza. Även de stor, men till utseende lite tråkig.
Lunchpriserna är på tok för höga. 145kr är 20-25kr mer än på likvärdiga hak i Hässelby-Vällingby.
Det här stället verkar ju inte ens vilja ha kunder, ångrar varje gång jag beställt pizza av dem, men ibland är man hungrig. De är otrevliga mot i princip alla. Hoppas det kommer nya ägare snart.
Jag åt en fish and chips , tog med hem och det smakade bra.Mat: 5/5
Ägaren hatar kunder. Ganska trista pizzor.Mat: 3/5
Kan nog vara den tråkigaste kebab jag ätit i hela mitt liv.
Lokal pizzeria med bra priser på öl. Goda pizzor, men övrig mat är rätt tvivelaktig. Trevlig personal. Uteservering i söderläge.
Trevlig personal. Nära stationen. Rent och fräscht. Ganska dyrt med drinkar. Smakade inte maten.
Vi tog bara en öl och ett glas vitt vin. Båda var kalla och smaken var ok. Stället ligger bra til vid T- banan och torget. Inredningen är trivsam och det var välstädat i lokalen. Personalen är vänlig och service fungerar utmärkt. Redan nu bestämde vi att äta här när vi ger oss så här långt ut på vischan.
Comment on this business

to add Pizzabutik Piccola Rosa map to your website;