facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzaria Nurgul TePe

Address: Storgatan 32 , Mellerud 464 30, O, SE
City: Mellerud
Zip Code: 464 30


Reviews
Helt ok pizza, kebab osv Tråkig miljö iof men klart duglig för äta en pizza i : Vegetariska alternativ: Finns för den som så önskar Barnvänlighet: Nja inte direkt ä. Men visst finns utrymme för de små monstren. Parkering: Parkering utanför och bredvid Tillgänglighet för rullstol: Det går fint.
Jättegod kebab och Pizza ett bra ställe att stanna när man är hungrig när man har vägarna förbi där vänliga trevliga personal
Har provat deras pizzor 2ggr och första gången var det supergott. Andra gången så smakade det bara okej. Alla i sällskapet blev dåliga efter maten. Så är tveksam till om jag kommer köpa pizza där igen.Mat: 3/5
Ofräscht och inte städat på toalett och golv trots att vi var där vid öppning och var ensamma att sitta där. Maten lagad utan finess eller engagemang, åker härifrån och hoppas vi slipper matförgiftning.
Maten var OK - men helt oacceptabel hantering o väntetid. Beställde i luckan, en korv med mos och en dricka. Det tog 30 minuter innan jag fick detta, och då hade ändå korven gått en vända via micron tinad fr frys gissar jag. Om det är mkt folk möjligen inne i lokalen? - säg då till när ni tar beställningar i luckan.
Ganska bra service, men maten var inte nåt vidare. Plus för snabb servering dock
Ok,men inte merMat: 3/5
Jätte GodMat: 5/5
Bästa pitzzan,Mat: 5/5
Sämsta maten på år.Beställde pizza, köttbullar och halv special. Lika illa alla rätterna
Comment on this business

to add Pizzaria Nurgul TePe map to your website;