facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Babylon i Nora

Pizzeria Babylon i Nora

Story

Lunchpaket
Alla rätter, sallader och pizzor 1-29
Pris:79:-
Måndag-fredag
11:00-14:00



"Välkommen till Pizzeria Babylon. Vi ligger på torget, mittemot Nora Stadshotell. Välkommen in och njut av våra goda pizzor och vår charmiga personal."
Address: Kungsgatan 6, 713 31 Nora
Phone: 058713030
City: Nora
Zip Code: 713 31



related searches:
Similar places near
Pizzeria 47:an Nora Pizzeria 47:an Nora 155 meter Alltid trevlig personal som inte är omöjlig om man vill lägga till eller ta bort någo...
Nora Pizzeria Nora Pizzeria 155 meter
Pizzeria Fontana Pizzeria Fontana 183 meter
Reviews
Supergoda pizzor o alltid bra service Mat: 5/5
Goda pizzor till ett rimligt pris, personalen är trevlig, atmosfären är bäst på sommaren då uteservering finns.Mat: 5/5
Supergod kycklingrulle, trevlig personal. Fräsch toalett, hanikappvänlig och skötbord med mobil. Barnvänlighet: Skötbord på toaletten med mobil barnet kan titta på. Barnstolar finns. Tillgänglighet för rullstol: Ramp in, handikapptoalett finns.
Jätte goda pizzor jag beställer oftast Roma antingen vanlig eller familj pizza och den är så god!. Jag älskar att dom använder bra kvalite på tonfisken inte den där söndersmulade som många pizzerior i Örebro använder och räkorna är också lite större. Deras vitlökssås är super god också. Pizzan är alltid fräsch och varm när man får den. Personalen är jätte trevliga och hjälpsamma mitt barn får alltid en klubba som han kan spara till helgen. Det blir han så glad över. Vi har nyligen flyttat till Nora och här kommer vi äta många pizzor. Parkering: Finns en stor parkering precis mittemot Tillgänglighet för rullstol: Lätt för rullstol och barnvagn att komma in
Tycker om Babylon. Bästa pizzan i Nora enligt mig. Har ätit här oräkneliga gånger sedan jag flyttade till Nora för 2 år sedan. Har fått fel pizza en gång efter ett missförstånd men pizzan är alltid av god kvalite. Förstår inte vad många recensioner menar med ljummen eller kall pizza. Sedan även att många klagar på att man inte får bestick men tycker det är självklart på en helt vardaglig pizzeria. Däremot så får jag hålla med om att utbudet är sådär, jag specialbeställer lägger till och/eller tar bort. Min standardpizza är en Bella utan kött med salladsost och har beställt den så många gånger min mamma brukar också beställa den att den borde läggas till på menyn. Alla andra vegetariska pizzor på menyn är ju så torftiga tycker heller inte om paprika och oliver så vegetariana och falafeltalrik är aldrig ett alternativ. Saknar även vegetariska inbakade pizzor men då jag nyligen börjat äta fisk och skaldjur så är min favoritbeställning Calzone Special utan skinka med banan och lök, men den är så komplicerad att beställa så gör det aldrig gjort en gång. Om man vill ha god pizza, rekomenderar jag Babylon, är du mer sugen på falafeltalrik eller kreativa stora sallader så är det 47an som gäller, vill du ha rulle så är det Berraburra som gäller. Vegetariska alternativ: Se kommentaren, de har även vegansk ost. Barnvänlighet: Finns en liten lekhörna längst in i restaurangen. Parkering: Kan vara svårt att hitta parkering under semestertider. Annars så kan man parkera nära på torget. Specialkost: De erbjuder även glutenfri pizzabotten.
Blev lite fel med min pizza. Ni löste det galant underbart att hsndla hos eråterkommer igen. Gott nytt år
Deras Chevre pizza är mycket god. Tunn med goda smaker.
God mat. Det såg inte mycket ut men oj vad mättande. Priserna var också skapliga. Rent och trevligt i restaurangen. Personalen var trevliga och verkade på bra humör.
bra pizza, fin uteservering på torget
Trevlig personal, gott käk.
Comment on this business

to add Pizzeria Babylon i Nora map to your website;