facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Barcelona

Address: Axvall, 532 72 Axvall
Phone: 051162879
City: Axvall
Zip Code: 532 72



related searches: Mejor pizzería Barcelona, Can pizza Barcelona, Parking Pizza, Barcelona, Pizzeria Napoletana Barcelona, Pizzeria near me, Pizza Hut Barcelona, Pizzeria Da Nanni Barcelona, NAP pizza
Reviews
Godkänd pizzeria. Ganska fräsch på insidan, lite mer sliten på utsidan. Billiga priser om man jämför med Stockholm.
Personalen är fullt upptagna med att stå och glo på gästerna. Har aldrig känt mig så ut-tittad på någon annan restaurang förr. Maten var inget extra, botten av pizzan är omöjlig att skära igenom men det värsta är ändå personalens spionfasoner! Låt gästerna äta i fred!
Väldigt god pizza dock lite för salt men det är en smaksak. Tunn botten, lite svår att skära genom då det kändes som att de förbakat botten först så den blev lite hård likaså kanterna. Men inget som påverkar smaken. Finns 2 toaletter som var fräscha. Trevlig personal som höll modet uppe trots att det var fullfart på kunder. Vi var där runt 12, det kom bara fler och fler dit. Blev lite stressigt för de. Denna restaurang ligger inte långt ifrån skara sommarland, jag antar att det var mycket folk på restaurangen som väntade på att få checka in på sommarlandet, därav fullsatt.
Skulle bara köpa 2 st 2L cola då Ica här i Axvall precis hade stängt... Fick alltså betala 110 kr för dessa.. hade jag vetat detta så hade jag lätt åkt in till city gross i Skara.
Rent och fräscht, billigare än skövde. Gott var det också, perfekt när man är påväg hem från sommarland. Vi käka 4 vuxna och 5 barn.
Superfint och renligt med riktigt goda pizzor i ett lugnt mysigt samhälle.
Den bästa kebaben jag någonsin har ätit. UPPDATERING: Min recension skrevs innan de bytte ägare. Förra ägaren var mycket bättre på kebab. Det var mer ett hantverk tidigare. Nu efter ägarbytet så är det en helt vanlig pizzeria. Gott, men inget över det vanliga.
Nya ägare sedan 2020, och det har inneburit en rejäl uppgradering när det gäller smak och konsistens på pizzorna i mitt tycke. Pizzasalladen är nu bland de bästa jag ätit någonsin.
Fin renovering i ny regi.Pizzan ser god ut,mycket på o plus för färsk paprika men totalt smaklös pizza ? Degen var tunn och krispig men det var som att äta kartongen,försvenskad pizza ? Står på kartongen-Svensk pizza ! Salladen lika illa ,inga kryddor smakade mest vinäger.
Trevligt läge, lätt att parkera bra mat !
Comment on this business

to add Pizzeria Barcelona map to your website;