facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Blå Laguna

Address: Råbergsv. 28 , Rosersberg 195 70, AB, SE
Phone: +46 8 590 355 53
City: Rosersberg
Zip Code: 195 70



related searches: Pizzeria blå laguna rosersberg menu, Pizzeria blå laguna price, Pizzeria blå laguna menu, Pizzeria blå laguna review, Pizzeria Rosersberg station, Blå Lagunen meny, Restaurang Blå Lagunen
Reviews
Topp personal! Kul att komma hit! Personligt och otroligt genuint bemötande!
Jag tycker verkligen att denna källarpizza är riktigt mysig. Sjukt trevlig atmosfär. Man blir lätt igenkänd om man är där ett par gånger och får skäll för att det var ett tag sedan man var dit. Mat: 5/5
Alltid lika trevligt när man är uppe på besök Mat: 5/5
2 läsk 50kr 40kr för att jag kom och hämta min pizza
Tråkigt nog får man se hur en av killarna som jobbar där kommer med överbliven mat 1 pizzabröd & 1 smörpaket utifrån och in till bardisken inne och sen tar denna assiett och går till salladsbaren och lägger tillbaka detta i salladsbaren. Efter tillsägelse går han och plocka upp 1 bröd och 1 smörpaket, men ens oklart om han tar just detta bröd igen. Verkligen inte ok! Vaddå Corona?
En riktigt bra planka serverad med alla tillbehören
Här käkade man pizza 1986 sedan blev det minigolf. Så roligt att få komma hit igen och trycka en Huset pizza.
Att behöva fråga personalen om de har lust att ställa fram lite pizzasallad på en Fredag kväll är inte vad jag skulle definera som bra service. Tack, men nej tack.
WOW! Maten var väldigt god och jag rekommenderar starkt att äta kebaben och plankan. Mycket bra pris tillskillnad av andra restauranger.
Byns anrika pizzeria, goda pizzor, även många andra goda rätter.
Comment on this business

to add Pizzeria Blå Laguna map to your website;