facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Campino

Pizzeria Campino

About

Öppettider mån - fre 11-22
Lör - sön 12-22
Välkommen.

Address: Stora torget 3, 543 30 Tibro
Phone: 050412788
City: Tibro
Zip Code: 543 30



related searches:
Similar places near
Gallerians Pizzeria & Salladsbar Gallerians Pizzeria & Salladsbar 107 meter Jäklig god kebab… kanske lite för lite på tallriken.
Pizzeria Bella Italia Tibro Pizzeria Bella Italia Tibro 191 meter Lite trist när personalen sitter i serveringen bland gästerna. Maten var medioker men...
Restaurang Pizzeria Milan Restaurang Pizzeria Milan 345 meter Glutenfri botten, det var det värsta jag ätit. Kartong hade nog varit godare.
Tibro Bar O. Grill Tibro Bar O. Grill 723 meter Halvdan hamburgare här, låg kvalité. Dessutom 150grams burgare gjorde de genom att lä...
Pizzeria Hörnebo Pizzeria Hörnebo 2 km Dåliga råvaror, ingen i familjen åt av sin del pga smaken. Inte ens salladen var okej...
Reviews
Direkt vid dörröppningen bemöts man av ett riktigt trångt utrymme och lukter som stank illa. Personalen hade inte koll på vems pizza som var vems utan det kom och frågade efter varje nya pizza det gjorde ” kycklingtallrik någon?”” Miljön där man åt drog också ner på standarden, flugor och inte så fint ställe, toaletten sa de också var sunkig. Men personalen kunde i alla fall vara trevlig, men tyvärr räcker inte det för att en pizzeria ska vara bra!
När jag fick min kebab pizza var det en kall, kebab kryddad becon pizza med smaklös kebabsås. Miljön var sunken med spindlar och flugor. Personalen var också helt ovetande om vem som hade beställt vad. Det som var bra var dock att dem hade gratis klubbor vid kassan. Kommer inte komma tillbaka!!
God kebabpizza och bra kycklingsallad. Stod en stund och kollade vad som skulle beställas. Nästan så jag vände och åkte pga att det kändes ganska sunkigt och inte så städat men åkte därifrån med mat och det ångrar jag inte. Tyvärr så fick vi inte med något bröd till kycklingsalladen!
Beställde kebabpizza men fick en pizza med kebab kryddad bacon. Pizzan var ljummen och såsen var smaklös. Personalen hade inte bra koll på vems pizza som var vems och det var mycket flugor och spindlar i miljön där man äter, toan var sunkig och luktade illa. Här äts Inge mer! PERSONALEN lär också ta bort denna recension igen……
Väldigt goda pizzor och annan mat, samt trevlig personal.
Mycket trevlig personal som både skämtar med sina gäster och efteråt kom ut och fråga om det smakade bra samt erbjöd oss en pizzakartong att ta med de vi inte orkade hem. Märks att de tycker om det dem gör! Färska tillbehör på pizzorna, får vänta kanske någon minut extra på maten men helt klart värt de.
Har kvar känningar från den mindre godtagbara pizzan dom jag åt i höstas.
Inte riktig kebab. Såsen var dålig, pizzan var ljummen och inne serveringen var det mycket flugor och spindlar på. Dom visst inte vem som beställde vad.
smakade bra. jag föredrar lite tjockare botten dock. men gillar man tunnare botten så är det värt ett besök
Matten är väldigt gott. Priserna är jämt. Glad o nöjd.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Pizzeria Campino map to your website;