facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Casablanca Nässjö

Pizzeria Casablanca Nässjö

About

Casablancas team . Sedan 1987 .i branschen hälsar alla välkomna och njuta av god pizza, kebab, sallader. i nya och fräscha lokaler alltid färsk råvaror!



"Välkommen till Pizzeria Casablanca i Nässjö, en Pizzeria i nya fräscha lokaler.På Casablanca erbjuds ett stort utbud av bland annat Pizzor, À la carte, Sallader mm.Casablanca är en stor favorit bland lunchgäster som är ute efter något snabbt och riktigt gott.Ät din rätt i restaurangen eller ta med för avhämtning."
Address: Rådhusgatan 47, 57133 Nässja, Jönköpings Län, Sweden
Phone: 038010700
City: Nässja
Zip Code: 57133



related searches:
Similar places near
De Rada Pizzeria De Rada Pizzeria 559 meter Pizzan är riktigt smakfull, jätte gott
Reviews
Stor kebab i bröd med god smak. Kommer tillbaka snart igen och testar era pizzor. Kan bli 5 om dom är lika bra...
Kebab med bröd!! Bästa jag har ätit! Färskt bröd! Kommer alltid hit när jag har vägarna förbi Ni är bäst helt enkelt!Mat: 5/5
Mmmmm . Köpte en kebab med bröd wow säger jag bara hur gott som helst och vilken Bamse till bra pris. Hör blir det fler ggr jag kommer köpa .Mat: 5/5
Det är vällagad mat. Jag saknar lite mer smak i kebabsåsen. Saknat salt i ett par rätter jag provat.
Pizzan var lite för degig och såsen smakade tyvärr inte som förväntat. Pizzasalladen var däremot suverän! Servicen var helt okej och lokalerna var rena och fräscha. Tyvärr står ju och faller en pizzeria med sin pizza. Kanske bara var en dålig dag, ett återbesök vid senare tillfälle får utvisa det.
Vi kom precis innan dem stängde Hade ingen aning, vilket faller helt på mig men blev väl bemött och inbjuden trots detta och fick två riktigt goda pizzor till mig och polaren som var där! Kan starkt rekommendera!
Hamnade här för lunch när vi passerad Nässjö. Vi blev definitivt nöjda. God mat för helt ok priser. Fräsch lokal och trevlig personal Barnvänlighet: Fanns barnstol, de sliceade pizzan så dottern lätt kunde äta Parkering: Fanns några p platser i anslutning samt bensinmackar precis bredvid.
Testade detta ställe för någon dag sedan Och service på topp 5 av 5 där. Pizzan var god. Det ända jag ska ändra på min nästa pizza är att han ska få göra tunnare botten..
Goda pizzor, färska ingredienser. 5/5 kundservice, fick fel pizza, var säkert jag själv som var otydlig vid brställningen, dom fixade en ny på en gång! Nyinflyttade i Nässjö, Casablanca är nya stammisplatsen! <3
Smakful pizza trevlig personal....Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Pizzeria Casablanca Nässjö with public transportation


Nässjö Norråsagatan 50 meters
119
61
Nässjö Kullagatan 160 meters
119
61
Nässjö Tullgatan 220 meters
311
312
314
320
321
64
67
Nässjö Simhallen 280 meters
314
320
321
64
67
Nässjö Resecentrum 310 meters
325

to add Pizzeria Casablanca Nässjö map to your website;