facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Couco Pazzo

Pizzeria Couco Pazzo

About

Vällkommen till Pizzeria Couco Pazzo din lokala pizzeria i Järna- en värld av smaker..
Vi finns på Storgatan 5
Tel: 08-55173800

Address: Storgatan 4, 153 31 Järna
Phone: 0855173800
City: Järna
Zip Code: 153 31



related searches:
Similar places near
Café Restaurang Pizzeria Torino Café Restaurang Pizzeria Torino 274 meter Maten var över förväntan. God och vällagad. Prisvärd meny och trevlig personal. Det e...
Parmesanosten.se Parmesanosten.se 791 meter Italienska delikatesser för laget, klassen eller föreningen. Fantastiska kvalitetspr...
Järnakupans Honung Järnakupans Honung 951 meter Järnakupans Honung Mejl: [email protected]
Järna Rosteri Järna Rosteri 993 meter Översatt av Google Bästa zaakie Original Best zaakie
Järna Musteri Järna Musteri 1 km Trevligt och proffsigt bemötande och fantastisk must! Tack
Reviews
Frågade specifikt efter kebab pizza utan sallad, men fick förstås med. Köttet såg gammalt och torrt ut. Inte speciellt mycket smak.
Denna restaurang har den bästa pizzan i Sverige, om inte hela världen. När jag var där med min kompis och tog min första tugga av deras kebab pizza med bea så blev jag vattnig i munnen och i ögona. Smaken var så god och utsökt så att det kändes som att jag kommit till himmelen. Helt plötslig satt jag inte längre med min kompis utan jag satt med Jesus. Och sen när jag gick in för tugga två darrade jag av alla de delikata smakerna så att jag blev snurrig. Sen tog Jesus tag i min hand och sa "det är lugnt, ät av denna mat och det ska ge dig kraft och styrka". Jag sa ok och åt resten av pizzan. När jag gick ut ur pizzerian kände jag mig som den lyckligaste människan någonsin. Jag skulle hellre ta en pizza från cuoco pazzo än att vinna fem miljoner!
Nog godaste Pizza jag ätitMat: 5/5
Brukar inte dela ut hårda betyg mot pizzerior men Södertälje kommun har Sveriges sämsta pizzor. Cuocos papperstunna pizzor är ingen hit. Pizzor skall ha degbotten vilket ger smaken. Deras ost smakar inte mycket och det lilla av degen som fanns smakade inget. Trevlig personal annars men alldeles för dyrt med pizzorna som inte ger kvalité för det priset.
Köpte 2 pizzor igår, kan va bland de sämsta pizzor jag köpt. Osten var grynig, det smakade som gamla disktrasor luktar. Kommer inte att köpa pizza här fler gånger.
Snyggt, städat och trevlig personal Tillgänglighet för rullstol: Bra plats för rullstol
De har gjort om en del inredningsmässigt och det är fräschare än tidigare. En ny meny med lite fler alternativ än tidigare, vilket är positivt. Bra salladsbuffé. Kan tycka att det tar relativt lång tid att få maten jämfört med andra pizzerior jag varit på. Priset är som hos de flesta andra pizzerior i närheten, helt acceptabelt.
Pizzan var hyfsat dålig då den var alldeles fettig så allt ran bara av och sen hade dem snålat med osten så man inte ens kände av den. Det andra påläghet gjorde så att man kunde äta den. Sen var pizzan tunn som är väll bra men tillsamman med allt fett så rasa hela pizzan bara ihop. Den gav även en äcklig efter smak. Resturangen verkar även dålig med corona då det inte tar initiativ för att få folk sitta med mellanrum av borden. Ett exempel var att personalen fick oss kunderna sitta närmare varandra då det had väll städat endel av borden och kunde inte fixa det för att göra utrymme för oss. Sen är även priserna för dyra jämfört med kvalitén
Facebook erbjudande, ät hur mycket pizza du vill för 129kr. Var där ca 2015/2016, är stor herre och åt typ 11/12 delar av pizzan, gav en slice till polarn, blev nekad ny pizza. Behövde betala för en ny pizza buffé för att få en till pizza, sagt och gjort det var billigare än ordinarie pris. Får nya pizzan, smakar att osten känns gammal, ser ägaren står kollar från köket typ om jag käkar pizzan, uppenbarligen hade han gjort något fuffens med pizzan. Polarn smakar pizzan och håller med att det är konstigt. Går och konfronterar kocken/ägaren får svaret "du är mätt, därför det smakar konstigt" Right..
Nästan perfekt läge för en Burger King, med massor av ljus från de stora fälten i Ytterjärna, vilka omger E4:an, Sveriges stora motorväg från norr till söder. På bara 3 minuter är man antingen framme vid BK från avfarten eller uppe på motorvägen igen, mätt och belåten. Bästa Burger King-restaurangen jag vet. Tyvärr alltför sällan jag har vägarna förbi. Sist men inte minst. En extra klapp på axeln och stort tack till den fina personalen.
Comment on this business

to add Pizzeria Couco Pazzo map to your website;