facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Duvan Adelsö

Address: Ekerö
City: Ekerö


Similar places near
Pizzeria La Casaagialo Pizzeria La Casaagialo 19 km Mycket bättre än det ser ut på utsidan.
Lilla Venedig Lilla Venedig 19 km Bra dagens luncher med mycket att välja på till bra pris inklusive dryck, sallad och ...
Reviews
Enormt stora pizzor. Goda men kanske lite väl tunna/torra, detta pga storleken? Miljön inne rätt modern. Utemiljön rätt sliten och inte så mysig. Kuriosa att de har duvor ! utanför pizzerian. Två toaletter varav en med skötbord. Det verkar som man ibland har filmvisning eller fotbollsmatcher eller liknande, där finns en projektor och fåtöljer.
Lååååång väntan på pizzan jag hann inte äta den på plats som det var tänkt. Fick pizzan i en kartong och försöka äta i bilen på färjan. Och den där pizzasallden som finns överallt till någon konstig anledning. Och miljön ut var ganska ofräsch och inte något inbjudande. Mycket dålig pizzeria försök att fräscha upp både ute och inne.
Värdelösa öppettider, stod på hemsidan att de öppnade 12 på helger. Då kommer vi dit, och på dörren så finns det en skylt, där det står att dem öppnar 15! Vi nästan svalt pågrund av detta missöde!!!!! Jag är väldigt förbannad!
En av de bästa pizzor jag ätit. Stora, med bra råvaror. Med tanke på det så är dem väldigt prisvärda. Nästan värt en resa till för att besöka Adelsö och dess natur och kultur och detta imponerande matställe.
En av de bättre pizzeriorna jag besökt. Åt en kantarellpizza som var jättegod, tunn botten och bra kvalitet på råvarorna. Rekommenderas!
Fantastiskt stora & supergoda pizzor. Övriga rätter är också goda.
Jag kom lagom när stället öppnade, så väntetiden och färskheten kanske var exceptionella...?
Orimligt jäkla lång tid för att få en sallad att ta med... 1h!!!! Skaffa en kock till
Enorma pizzor, bra utbud och trevlig personal!
Underbart stora och goda pizzor
Comment on this business

to add Pizzeria Duvan Adelsö map to your website;