facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Fenicia

Address: Ödeshög
City: Ödeshög



related searches: Pizzeria fenicia ödeshög menu, Pizzeria fenicia ödeshög reviews, Fenicia Hemse meny, Pizzeria Hemse, La Rosa Ödeshög, La rosa pizza
Reviews
Lite för tråkig kebab för min smak. Lokalerna som de flesta pizzerior i Sverige.
Inte läskunninga alls och kan inte skilja på en pizza eller en pasta carbonara. vet heller inte vart dom har levererat maten. inget bra första intryck fick jag av den pizzerian.
Vi tog en hemleverans med två olika rätter, en ryggbiff och en grill biff. Båda rätterna var över gjorda fast jag har ganska tydligt med att skriva att jag ville ha medium. Dom verkade inte heller läsa, då dom ändå la på salad, fast jag skrev ingen salad. Även fick jag en hel del senat i min ryggbiff och kunde inte ens äta halva. Sen då dom kom till hos, var dom otrevliga och klagade på att dom inte hittade hos, fast det stod tydligt på beställningen. Var extremt besviken på detta, då vi ätit pizza förut som var dunder goda. Väldigt dåligt bemötande och ingen bra mat.
Det hade kunnat bli en 3 men dörren till baksidan av resturangen var öppen och där stod någon och rökte. Så det luktade cigarett rök....
Bränd kebab i rullen Fick en annan pizza än den ja beställdeMat: 1/5
Brukar säga att pizzerior inte ska ha mer än tre stjärnor, men väldigt snabb service och god kebabrulle ger den en fyra.
Bra service toppen mat
Mycket fin sallad där du har möjligheten att komponera din egen variant med 5 ingredienser +sallad/tomat/gurka som alltid medföljer och så nybakat bröd . Stora och bra portioner, trevlig personal. Det viktigaste av allt, det är FRÄCHT och smakar mycket gott! Full pott.
Vilket kanonställe!! Precis så här pizza ska smaka och lämpligt med parkering precis utanför för oss som är förbiresande. Otroligt nöjd.
Otrevlig personal, serverar dåliga pizzor till högt pris sedan ägarbyte för några månader sedan​. Också besviken när de sa till mig att "skinka inte är kött"
Comment on this business

to add Pizzeria Fenicia map to your website;