facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Fontana

"Tack"
Address: Gräfsnäsvägen 15, 466 30 Sollebrunn
Phone: 0322-402-05
City: Sollebrunn
Zip Code: 466 30



related searches: pizzastugan meny, fontana pizzeria trollhättan
Similar places near
Pizzastugan Pizzastugan 262 meter Jävlar silket dunder ställe! Sollebrunns heliga plats om jag får säga det själv. Åker...
Reviews
Väldigt bra pizzeria, trevlig personal och goda pizzor.Mat: 5/5
Mycket dåligt kyckling och köttfärs och smaklös Mat: 1/5
Ärliga och trevliga arbetare som erbjuder pizza m.m. för ett relativt billigt pris jämfört med pizzerian en bit bort. Pizzan var god men brödet var lite för tunt. Vill du äta pizzan i pizzerian, kostar det 30kr extra. Tänk på det!
Tråkig atmosfär, ingen salladsbar Uteplats och möbler i ett tragiskt tillståndMat: 3/5
Vilken god Pizza!!! Det var värt att åka från Alingsås till Sollebrunn. Parkering: Inga problem med att hitta parkering.
trevlig pers å snabba ba rumMat: 5/5
Billigaste pizzorna på flera mil helt suveränt
Väldigt god pizza. Första gången jag provar en Vulkanpizza, mycket nöjd, och mätt
Inte alls trevlig & pratglad personal sådär som ’pizza bagare’ brukar vara. Verkade som dem tyckte att jag var jobbig för att jag bad dem lägga till stark kebabsås på en hawaii/vesuvio pizza & ha den slicad, eftersom dem ifrågasatte det, sa att jag vill ha 2 sallader men fick bara ta 1 sa han drygt, han sa inte hej eller hejdå heller utan bara ropade svagt, ’din pizza är klar’ fanns flera där inne så kunde lika gärna varit deras, men pga att jag hade ögonkontakt med honom så antog jag att det var min. Also.. pizzan är liten. så om du ska dela den med någon rekommenderar jag inte denna. Om du själv är en pratglad person som förväntar dig ett likadant bemötande så GÅ INTE HIT.
Helt okej Pizzorna var lagom stora och välsmakande. Jag önskar att jag kunde ta med pizzabagaren till min hemort, så att.han kunde lära ut hur stora pizzorna skulle vara
Comment on this business

to add Pizzeria Fontana map to your website;