facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria

Address: prästgårdsgatan 5, 59096 Överum
Phone: 049330130
City: Överum
Zip Code: 59096



related searches: Pizzeria Rodgau, Pizzeria Nidderau, Pizzeria Babenhausen, Pizzeria Obertshausen, Pizzeria Rödermark, Pizzeria Langenselbold, Pizzeria in der Nähe, Pizzeria Michelstadt
Reviews
Pizzeria med rikhaltigt utbud av pizzor, men har även pasta, sallader och ett mindre antal a-la-carte-rätter såväl fisk som kött på menyn. Trevlig personal. Bra och gratis bilparkering vid torget intill serveringen. Parkering: Intill torget.
Jag skulle beställa en Dj som den heter men då fick ja mögel på pizzan och personalen var väldigt otrevlig, dom var våldsamma, En av personalerna trampade mig fötterna. Jag kommer aldrig äta där mer. jag skulle rekommendera att köpa en frys pizza på coop istället.
Väldigt god mat. Ser finns något för de flesta. Åt vegetariskt och det var väldigt gott.ParkeringsalternativAvgiftsfri parkering
Helt okej pizza, och priserna är bra tycker jag jämfört med andra pizzerior i landet. Om man behöver äta något eller har vägarna förbi eller så, kan man stanna och käka här. Inredningen och bordena är trevligt och sådär. Personligen var min pizza lite väl tunn.
Stort utbud på olika pizzor som är stora och välfyllda! Det finns även olika typer av sallader som ser bra ut. Trevlig lokal med gott om utrymme. Personalen trevliga och hjälpsamma. Priserna är helt okej.
Fin fräsch resturang ny öppnat sen i somras. Samma ägare som hade pizzerian 12. Här finns både pizza och annan mat. Och även rättigheter både öl och vin. Det är som det har varit.
Goda och vällagade pizzor,värt att testa om man är i krokarna
Jättegod pizza Bennys Special med en kall öl
Bra personal och god mat. Deras hamburgare är dock inget hit! Men jättegod pizzasallad, tomatsåsen mega god osv.
Vi var där för en lunch. Maten var väldigt standardbetonad. Men lokalerna inklusive toaletten var mycket fräscha och personalen var trevlig.
Comment on this business

to add Pizzeria map to your website;