facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Ikaros

Address: Brog. 7, 289 33 Knislinge
City: Knislinge
Zip Code: 289 33


Similar places near
Brokrogen Brokrogen 30 meter God mat, helt standard pizza. Däremot var han som tog emot oss, enormt trevlig på ett...
Reviews
Pizza helt ok. Bästa på länge.Mat: 3/5
Skapligt God pizza lite dyr bara och dyr drickaMat: 4/5
Sämsta pizzeria. Första gånger jag var där så ville de ha 20kr service för att man ska äta inne på restaurangen . Igår Ringer jag 30min innan stängning och lägger en beställning på en pizza . När jag är på plats 4min innan stängning så har dem låst . Knackar på ingen öppnar . Sämsta pizzeria .
Goda prisvärda pizzor med mycket topping
Tar mer betalt än vad dom ska ha! Köpte en pizza som stod att den kosta 75 men var höjd till 80 enligt dom sen 10 för sås 30 för 2 drickor det är 120 men ändå tar han 125..
Sen de blev ny ägare så har rullarna blivit sämre.. Man får ingen sås i dom längre.. Ändå sa man till att de skulle vara det..
God pizza men lite väl dyr mat och dryck
Nonchalant service och dåligt bakad pizzabotten. Ville ha sås vid sidan om pizzan fick hela pizzan nerspolad med sås istället...
Mkt bra service. Min Gudfadern special innehöll för en gång skull alla ingredienser. Min pizza var jättegod och sambon var också nöjd. God sallad. Lagom priser.
Åt en god vegetarisk pizza, med färska grönsaker på och fetaost. Bra saladbar, modern och fräsch lokal, vänlig och bra service.
Comment on this business

to add Pizzeria Ikaros map to your website;