facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria il Postino

Address: Spångavägen 329, 163 46 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-368260
City: Spånga
Zip Code: 163 46


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 11:00 - 21:00
Sunday: 11:00 - 21:00


related searches: Pizzeria il postino menu
Similar places near
Flysta Pizzeria Flysta Pizzeria 130 meter Helt okej pizza och kebab. Var ett tag sedan jag provade kebabrullen men då var den v...
Spångamacka by Marina Spångamacka by Marina 1 km Vezuvio + en Kebabpizza blev det. Vezuvion går det ju ej misslyckas med, den var okey...
Georges Pizzaria Georges Pizzaria 3 km God mat, man kan ringa å beställa och bara komma och hämta
Reviews
På min gata i stan... Spånga, Flysta finns många utbud på mat. Bland annat tre pizzerior på 150 m avstånd. Den klart bästa är II Postino. Man blir glatt överraskade av trevliga och uppmärksammande servicen. Och att en pizza kan vara lika god som den ser ut. Är bästa upplevelsen. Wow. #matkoma
Totalt förfall sedan ägarbytet samma ägare som även tagit över Pizzeria Zorba på Bällstavägen. Är i desperat behov av en duktig pizzabagare som kan lära dem göra en ordentlig pizzadeg. Senast fick jag en pizza på en botten som verkade ojäst och liknade mer scones än något annat. En annan grej som man tycker borde vara grundläggande service är att tala om för kunden om någon ingrediens till den beställda pizzan inte finns och erbjuda ett alternativ. Att bara skicka ut en pizza där ingredienser som listas på menyn saknas är inte ok. Extrastjärna då det vore orättvist att sätta Nya Il Postino i samma fack som "Pizzeria Nasy" längre ner på gatan, som är Sveriges sämsta pizzeria, alla kategorier.
Detta brukade vara områdets bästa pizzeria. De hade stora tunna pizzor med fräscha färska råvaror. Efter ägarbyte har det blivit så dåligt. Pizzan är hemsk. De har bytt till någon billig smaklös ost på som bara blir oljig. Championer på burk och skinkan ska vi inte tala om, ser ut som konserv-skinka. Vidrig. Salladerna består till största del av blöt isbergssallad och nån trött gurka. Skulle inte rekommendera någon att gå hit.
Det var den sämsta smakupplevelsen jag har haft på länge. Ganska dyrt men ändå riktigt billiga och konserverade råvaror. Strimlad skinka som jag verkligen undrar vart den kommer ifrån. Känner mig äcklad och spyfärdig av att bara tänka på hur dåligt det var. Aldrig där igen!
Bra pizzeria med väldigt trevlig personal. Maten är helt ok men kanske något dyr men kanske är det inflationen som gjort sitt?!
Beställde en calzone, ensam som jag var under lunchtiden så tänkte jag att detta går fort. Men det tar tid. Men sedan när väl pizzan kommer så ser det bra ut. Skär bort en bit och smält ost kommer ut. Lycka tänker jag. Men den var inte långvarig. Pizzan var väldigt kall rätt igenom förutom längs sidorna. Skinkan var varken strimlad eller i bitar, det var mera som man hade öppnat en burk tokhackad skinka. Efter några tuggor så inser jag detta är inte trevligt. Söker kontakt med personalen, men den som jag stöter på är mera intresserad av att snacka i telefon. Jag lämnar stället, då tittar dom på mig. Ska du inte äta upp, så såg deras blick. Det började bra, men trots väntan men det slutade med en krasch för mig. Kommer jag gå dit igen.. Tror inte det.
För flera år sedan var ill postino den bästa pizzerian i Bromma men blivit allt sämre med åren, mindre topping, mer fett, mindre storlek, beställningarna blir nästan alltid fel.
En vanlig jävla pizza. Konstig ost och skitmycket vitlök. Pizzan är större än min hand!!!
En av dom sämsta kebab med bröd som jag ätit. Vi var 4 i sällskapet och alla toksågade kebaben. Jag åker aldrig dit igen.
En gång i tiden möjligen bäst i västerort för den som gillade stora tunna degar. Något decennium och ett par ägarbyten senare skulle jag rekommendera den pizzasugne att gå någon annanstans.
Comment on this business

to add Pizzeria il Postino map to your website;