facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria La Bella

Address: Kyrkvägen 4 , Västerhaninge 137 38, AB, SE
Phone: +46 8 500 200 34
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 38


Opening Hours

Monday: 11:00-21:00
Tuesday: 11:00-21:00
Wednesday: 11:00-21:00
Thursday: 11:00-21:00
Friday: 11:00-21:00
Saturday: 11:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Pizzeria La Bella Offenbach, Pizzeria La Bella Speisekarte, Pizzeria La Bella lambrecht, Pizzeria La Bella Bremen, Pizza Star Offenbach speisekarte, La Bella Pizzeria Hamburg, Lieferando, Hot Pizza club Offenbach
Reviews
Bra pizzeria i centrum av Västerhaninge i Stockholm. Glöm inte prova pizza Fungi med färska champinjoner. Be att få en vit sås ä. Denna sås är suverän och passa till pizzan. Njut av varje stund av dagen. Det upprepas inte. Njut av vädret och träna lagomt. Parkering: Tillräckligt många parkeringsplatser. Tillgänglighet för rullstol: Ja, det r lätt att komma in i pizzerian.
Detta var den äckligaste pizzerian jag någonsin ätit på. Jag beställde en Calzone, kebab pizza och en Vesuvio. Calzonen var inte färdig, den var mjuk och vattnig och inte alls trevlig. Fick slänga hela. Kebab pizzan var bedrövlig. Hela pizzans kanter satt inte ens ihop med pizzan, helt förstörd. Pizzan var helt dränkt i sås också. Degen var heller inte klar här. Usch. Vesuvion var det enda som gick att äta förutom att kanterna hade helt gått sönder. Vet inte ens om jag ska kalla dessa tre maträtter för pizzor. Otroligt besviken
Västerhaninge’s absolut bästa pizza och så har det varit i många år nu. Väljer alltid La Bella före alla andra restauranger här i kvarteret. 5/5 på Mat samt Personal.
Glutenfria pizzan var god, något för oljig dock. Det är det enda "minus". Liten skylt så man kan lätt missa, men värt ett besök.Mat: 4/5
Medioker pizzeria, maten var helt okej skulle jag säga. Personalen var dock mycket trevlig vilket är ett stort plus! Men pizzorna är inte direkt märkvärdiga. UPPDATERING: Efter att ha ätit här ungefär 10 gånger dock uteslutande pizza så tycker jag kvalitén på maten är så pass hög för en pizzeria att det är värt att uppdatera min recension till 5/5 stjärnor i stället för 3/5.
Deras Margherita pizza innehåller skina, sen när har Margherita pizza skinka på? ofräscht
Uppskattar verkligen denna pizzeria. Trevlig personal är ju förstås ett stort plus. Men vad jag gillar mest är att pizzorna håller en fin och fast form. Inte för mycket fett eller salt. Avskyr när toppingen simmar omkring. Min personliga favorit, som passar alla oavsett, är Quattro Formaggi = 4 olika ostar.
Kebab pizzan med extra allt på är en riktig slam dunk. Har blivit en tradition med brorsan min när man bara vill svulla som att det inte finns en morgondag.
Bra och vänlig service, god mat! Vegetariska alternativ: Fräsch, får välja egen mix.
Litet ställe, pizzorna för stora för tallriken, ok smak. Saknade pizzasalladen.
Comment on this business

to add Pizzeria La Bella map to your website;