facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria La Dolce Vita

About

Malmövägen2-Staffanstorp
Tel.046-250107 - 076-2219168
Gratis hemkörning vid beställning för minst 140kr

Story

DAGENS RÄTT

MÅNDAG-FREDAG KL.11.30 - 14.30

VALFRI PIZZA, KEBAB, BAKAD POTATIS

MED DRICKA 65kr

Address: Malmövägen2, 24531 Staffanstorp
Phone: 046-250107
City: Staffanstorp
Zip Code: 24531


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 22:00
Saturday: 12:00 - 22:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Pizzeria La Dolce Vita Speisekarte, Pizzeria La Dolce Vita Mühlheim Speisekarte, Pizzeria Nidderau, La Dolce Vita Nidderau Speisekarte, Pizzeria Wetter, Speisekarte La Dolce Vita Reichelsheim, Pizzeria Nidderau Heldenbergen, La Deutsche Vita Speisekarte Stelle
Similar places near
Pizzeria & Restaurang Mama Rosa Pizzeria & Restaurang Mama Rosa 102 meter Kyckling pizza special var mycket god! Trevlig o snabb personal!
Viking Staffanstorp Viking Staffanstorp 406 meter Så goda pizzor!! Alla i sällskapet var jätte nöjda och tyckte att de var dom godaste ...
Bebanko Pizzeria Bebanko Pizzeria 622 meter Staffanstorps bästa pizzeria. Beställer numera bara härifrån
Reviews
SÄMSTA NÅGONSIN! Kycklingsalladen var dränkt i någon yoghurt!! Knappt någon kyckling, inga grönsaker förutom 3 st halva tomater och isbergssallad! Faniljepizzorna var som en vanlig pizza, snitzlarna var brända! Och detta betalade jag 900kr för, chefen som jag fick numret till svarar inte på sin telefon heller. Nej tack, nonchalanta och väldigt äcklig mat! Att man lurar folk så är INTE OKEJ!
Sämsta pizzan husets värsting jag har ätit på länge! Smakade bara vitlök, och pizzan var blaskig!!!! Aldrig mer!Mat: 1/5
Mycket bra överlag, men mycket slarv på uddatider när inte den vanliga personalen ägaren? är där. Då blir det ofta fel tyvärr.Mat: 4/5
Mycket god pizza .en av dom godaste jag ätit .tog en köttpizza med vitlökssåsMat: 5/5
Yette find folk. Bra måt och god öl
Stora Portioner, men kebaben skärs ner från sitt spett i en behållare och sparas undan tills de får en beställning. Sedan steks ej kebaben på utan den ligger och blir "Steamed" i behållaren som ligger i vattenbad vilket som gör att smaken fallerar kraftigt och allt smakar kokt. om kebaben steks på innan den serveras så hade det varit 4 stjärnor.
Medelmåttig pizza. Inte dålig alls. Men heller inte över medel. Den fungerar att äta. Men det känns att man inte direkt gått ut med ficklampa och kompass efter godare råvaror. Det är den här ganska typiska pizzan, fylld med skinkan som inte kostar mycket. Osten som inte smakar mycket. Men jag tycker resultatet blir helt okej. Jag är ingen pizzasnobb... men jag ser hellre att den har råvaror som smakar mer/är av högre kvalitet så länge man håller sig från den så kallade "italienska" pizzan, med ruccola och mozzarella.
Inte värt de... Vi har handlat där i felar år och iland är de bra iland är de dåligt, nu på sista tiden har de varit dåligt. 1. Såser glöms ofta 2. beställer man Staffanstorp Special så finns de knappt någon skinka på den alls. 3. Ibland glöms pommes på pizzor som man säger ska ha de. 4. de ger felaktig tid på hur länge de tar dem, de säger oftast 15 men sen står man där ytterligare 10 och väntar Dags att skärpa sig, min familj kommer inte handla där igen då farsan har fått nog av alla fel.
Goda pizzor, alltid trevlig och hjälpsam personal. Beställde idag 5 familjepizzor till ett gäng grabbar, alla var nöjda och mätta.
Köper inte pizza så ofta men här var Super goda pizzor. Köpte 3 familjepizzor. Så nöjd. Inget snålande med pålägg! Kommer helt klart köpa härifrån igen!
Comment on this business

to add Pizzeria La Dolce Vita map to your website;