facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Lilla Tuna

Pizzeria Lilla Tuna
Address: Tunatorget 9 , Tumba 147 42, AB, SE
Phone: +46 8 530 374 40
City: Tumba
Zip Code: 147 42



related searches: Pizzeria lilla tuna review, Pizzeria lilla tuna menu
Similar places near
Trottoar Kök & Bar Trottoar Kök & Bar 915 meter Riktigt trevligt! Vi åt där på julafton, tog oss varsin pizza. Det var den godaste pi...
Restaurang Sonargaon Restaurang Sonargaon 2 km Väldigt trångt. Ingen hänsyn till covid19. God mat
Reviews
Kunde vara en bättre cervice. Alla kunder sitter inte där varje dag. Kanske en gladare mottagande. Pizzorna är mycket bra tycker jag.Mat: 3/5
väldigt dyrt för en liten pizza smakar helt okej inget specielt du kan köppa 4 pizzor från lidel samma storlek som den här pizzan för 40 kr + du har 60 kr kvar för att spendera på toppings.
Man får GOD maten och drycken snabbt. Alltid trevlig personal.Mat: 4/5
Trevligt personal ..grym karaoke Amanda..Mat: 4/5
Klassiskt sunkhak packat med alkisar, dålig kebab, och låg kvalitets ingredienser. Ägare som försöker lura en på priset. Finns bättre ställen i Tumba. Det enda då har i plus är den mysiga atmosfären.
Beställde en vegetarisk pizza, men fick ingen kronärtskocka och inga oliver på. Då jag påtalade detta sa man "oj då kocken glömde" och kom in med dessa kalla, på ett fat. Ska det gå till så? Borde jag inte ha fått en ny ordentligt pizza? Personalen är väl inte direkt otrevliga men verkar rätt ointresserade av att ge ett gott intryck och god service. Ett sådant välkomnande ger mig inte anledning att komma fler gånger.
Bästa personalen som varit ca 30 år alltid lika trevliga och god mat framför allt pizzor
Jag är nyinflyttad till Tuna , första gången jag besökte stället trodde jag att dem var Italienare , jätte god mat och trevliga personal
Åkte dit igår lördag kl 00.30 men det är stängt, trots att dem gör reklam och att det står på dörren att det öppet till 02.00 på lördagar.
Det är inte min favoritpizzeria längre, tyvärr. Oxfilén är seg som skosula och för övrigt inte så mycket på pizzorna. Trist.
Comment on this business

to add Pizzeria Lilla Tuna map to your website;