facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria och Restaurang Barcelona

Pizzeria och Restaurang Barcelona
Address: Bryggaregatan 1 , Axvall 532 72, O, SE
Phone: +46 511 628 79
City: Axvall
Zip Code: 532 72



related searches: Best pizza in Barcelona, Best pizza in Barcelona La Rambla, Pizzeria Barcelona, Pizzeria Da Nanni, Pizza near me, Pizza near me Barcelona, Best pizza in Barcelona Reddit, Parking Pizza, Barcelona
Similar places near
Sandoby Montage Sandoby Montage 614 meter
Axevalla Travbana Axevalla Travbana 2 km Det är en fin travbana mitt barnbarn var där och körde ett lopp med sin ponny häst oc...
Mexican Corner Mexican Corner 2 km Det var bra bufe vad mer ska jag säga
Fredriksons Pensionat Sjöbacka Fredriksons Pensionat Sjöbacka 7 km En riktig gömd pärla i vackra Vallebygden. Vi hade vårt bröllop här och hade aldrig k...
Reviews
Generös pizza för den som är hungrig, tyvärr en ganska torr och trött gyros som drar ner mitt betyg relativt mycket. I övrigt humana priser för den mängd mat man får och ett trevligt bemötande.Mat: 3/5
En helt underbar pizzeria upplevelse i Axvall, med service i klass med en lyxig restaurang i en storstad. Fick en pizza utbytt utan protester mot en ny pga missförstånd i beställningen. De erbjuder även; a la carté meny samt Kebab, Sallader, Hamburgare och Mexikanska pizzor samt Nacho tallrik. Helt klart värt ett besök efter Badstranden eller Travbanan i Axvall. Barnvänlighet: Trevlig atmosfär och det går även beställa en pizza i barn storlek. Satt några barnfamiljer där när jag kom dit. Parkering: Osäker, då jag inte körde dit själv, men vet att det finns parkering i närheten. Tillgänglighet för rullstol: Marknivå och stora lokaler samt en stor uteterass för servering.
Hämtade en pizza och trodde först kartongen var tom. Minsta pizza jag någonsin sett. Bara deg och ingen fyllning. 110 spänn ville de ha för denna ursäkt till pizza. Mitt sista besök där. Ångrar så att vi inte åkte till Skövde och köpte istället.
Godkänd pizzeria. Ganska fräsch på insidan, lite mer sliten på utsidan. Billiga priser om man jämför med Stockholm.
Väldigt god pizza dock lite för salt men det är en smaksak. Tunn botten, lite svår att skära genom då det kändes som att de förbakat botten först så den blev lite hård likaså kanterna. Men inget som påverkar smaken. Finns 2 toaletter som var fräscha. Trevlig personal som höll modet uppe trots att det var fullfart på kunder. Vi var där runt 12, det kom bara fler och fler dit. Blev lite stressigt för de. Denna restaurang ligger inte långt ifrån skara sommarland, jag antar att det var mycket folk på restaurangen som väntade på att få checka in på sommarlandet, därav fullsatt.
Alltid rent och snyggt. Himla trevliga och serverar vällagad och god mat. Bra bemötande med special kostMat: 4/5
Personalen är fullt upptagna med att stå och glo på gästerna. Har aldrig känt mig så ut-tittad på någon annan restaurang förr. Maten var inget extra, botten av pizzan är omöjlig att skära igenom men det värsta är ändå personalens spionfasoner! Låt gästerna äta i fred!
Skulle bara köpa 2 st 2L cola då Ica här i Axvall precis hade stängt... Fick alltså betala 110 kr för dessa.. hade jag vetat detta så hade jag lätt åkt in till city gross i Skara.
Rent och fräscht, billigare än skövde. Gott var det också, perfekt när man är påväg hem från sommarland. Vi käka 4 vuxna och 5 barn.
Den bästa kebaben jag någonsin har ätit. UPPDATERING: Min recension skrevs innan de bytte ägare. Förra ägaren var mycket bättre på kebab. Det var mer ett hantverk tidigare. Nu efter ägarbytet så är det en helt vanlig pizzeria. Gott, men inget över det vanliga.
Comment on this business

to add Pizzeria och Restaurang Barcelona map to your website;