facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Oden

Address: Ringvägen 27, 137 34 Västerhaninge
Phone: 08-50011616
City: Västerhaninge
Zip Code: 137 34



related searches: Pizzeria Oden Västerhaninge meny, Pizzeria Odenwald Speisekarte, Pizzeria Odenwald Bad König Speisekarte, Pizzeria Bad König, Pizzeria Michelstadt, Pizza Östersund, Pizzeria Erbach, Odenwald döner Bad König
Similar places near
Pizzeria Napoli Västerhaninge Pizzeria Napoli Västerhaninge 922 meter Ingen bra man får vänta tills dom är klara med dom pratar med varandra och i mobilen...
Restaurante e Pizzaria Nappoli Restaurante e Pizzaria Nappoli 922 meter Ingen bra man får vänta tills dom är klara med dom pratar med varandra och i mobilen...
Millas Pizzeria Millas Pizzeria 1 km De funka... ska inte jiddra ...trevligt bemött ochså
Millas Restaurang Pizzeria Millas Restaurang Pizzeria 1 km De funka... ska inte jiddra ...trevligt bemött ochså
Reviews
Färsk kebab så kebab pizzan och kebab tallriken var god, även kanterna på pizzorna. Där slutar tyvärr det bra, dålig ost som knappt ser ut som ost och gör pizzorna hemskt flottiga och feta. Som tidigare skrivits så tror jag hygien är ett problem, bagarna verkar springa mellan lägenhets området in till bakbordet fram och tillbaka i alla fall när vi åt där 19 aug/21.
God kebabtallrik som strimlas i mindre bitar vilket passar barnen bra då det blir mindre tuggor. Pizzorna smakar även de bra men kebaben är förstavalet här. Tyvärr svårt med parkeringsmöjligheter, men ska man bara stanna en kort stund så kan man stå en snabbis utanför pizzerian på gatan. Mycket trevlig personal och de ger även klubbor till barnen som uppskattas av de små.
Så dåligt oden har blivit, riktigt besviken. Snurrig personal som lägger fel grejer på pizza och pizzorna var så flottiga att det rann ut över mina bilsäten. Ajaj var mycket bättre för 10år sen när jag bodde i området.
Rätt god pizza
Efter att ha käkat flera gånger på stället så blev jag sjuk och spydde efter att ha ätit här. Tog en Pizza med oxfile och paprika. Tror jag hade väldig otur då jag aldrig mått dåligt av maten förut. Men då jag inte hade käkat nått annat än därifrån under kvällen så antar jag att maten va gammal eller dålig :
Bästa pizzerian någonsin med supertrevlig personal. Oden är alltid första valet när det kommer till att käka ute. Aldrig snåla med såser osv. Tillochmed min fästman som bor i Uppsala älskar den här pizzerian mer än alla andra han har varit hos,både i Stockholm och Uppsala. Grymma pizzor och kebabrätter!
Godaste pizzorna i Haninge. Går oftast extremt snabbt och trevlig personal! Goda klassiska, mexikanska och amerikanska pizzor för bra pris! Även väldigt fiffigt att man kan beställa en pizza med två olika pålägg, perfekt när man är två och inte äter så mycket.
Brukade ha bästa kebabpizzan den var lite smaklös idag
Pizzan var jättegod, kebaben var väl helt okej, det låga betyget är för att jag nästan bet sönder mina tänder för att de fanns små benbitar i. Trodde de först var tanden som hade lämna de små benflisorna. Men nej nej fick ett par stycken i kebabtallriken. Tugga deras kebab försiktigt.
Mycket god mat och trevlig personal. Lite tråkig yta att sitta vid då pizzerian lgger en trappa ner men maten kompenserar väl för det.
Comment on this business

to add Pizzeria Oden map to your website;