facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Porto Bello Sundbyberg

"Porto Bello är en populär kvarterspizzeria i centrala Sundbyberg med ett stort urval av pizzor, sallader och andra rätter."
Address: Vegagatan 3 , Sundbyberg 172 34, AB, SE
Phone: +46 8 29 90 59
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 34


Opening Hours

Monday: 10:00-21:00
Tuesday: 10:00-21:00
Wednesday: 10:00-21:00
Thursday: 10:00-21:00
Friday: 10:00-21:00
Saturday: 11:00-21:00
Sunday: 11:00-21:00


related searches: Pizzeria porto bello sundbyberg menu, Pizzeria porto bello sundbyberg delivery, Best pizzeria porto bello sundbyberg, Pizzeria porto bello sundbyberg reviews, Stella Pizza, Parma Sundbyberg, Stella Pizza stockholm
Reviews
Som klassisk kvarterspizza så är detta en av de bättre! Precis så som en ”vanlig pizza” ska va. Alltid trevligt bemötande!
Hade höga förväntningar på detta ställe på grund av de höga betygen sen tidigare. Tyvärr var upplevelsen en besvikelse. Pizzan vesuvio var sjukt torr och smaklös, en av de sämsta jag ätit. Inte ens bearnaisesåsen var någon höjdare och lyfte anrättningen. Till råga på allt är det extremt dyrt och slitet här. Jag skulle avråda samtliga och besöka detta ställe och hitta nått av de andra guldkornen som finns i närheten. Undvik! Edit: Pinsamt att restaurangen slår ifrån sig kritiken. Större anledning att undvika självförnekande individer.
Trevlig personal och mycket mat för en helt ok peng. Därmed har jag inga problem att gå hit lite då och då. Samtidigt är det en kvarterspizzeria med en rätt trist inredning, även om de gamla fotona på Sumpan livar upp. Maten är också av den kvalitet en förväntar sig av en kvarterspizzeria, inte imponerande, men den gör sitt jobb. Tre stjärnor kan framstå som dåligt, men det är inte tanken, det är en helt ok restaurang.
Trevlig personal och fräsch lokal men tycker pizzorna lämnar en del att önska numera. Har alltid köpt min pizza här senaste 5 åren, men jag upplever att det blivit sämre och sämre med tiden tyvärr, känns som mängden topping är snål och bristande kvalité eller gamla råvaror är tyvärr ingen fröjd för smaklökarna.
Mycket god mat och STORA portioner. Trevlig personal och en väldigt stor meny med bra valmöjligheter även för veganer. Vegetariska alternativ: Bra utbud för vegetarianer/veganer.
Personalen var jätte snälla och gav oss gratis läsk för att vi inte hade råd. Maten vi åt var god vi rekommenderar verkligen tiramisun. Restaurangen i sig var också fräsch och fin!
Skulle inte rekommendera stället. Pizzan är tunn och torr och saknar smakerna.Mat: 2/5
Vill du sakna saker på din pizza beställ från denhär pizzerian. Det är Tydligen svårt att läsa vad det står på beställningen här.
Wow vilka smaker! Bott i Sundbyerg i 4 år men har alldrig hört talats om denna guldgruva tills idag Blir fler besök i framtiden!
Alltid när jag är i Sundbyberg går jag till porto bello, har alltid blivit väl bemött och maten har alltid varit till belåtenhet.
Comment on this business

to add Pizzeria Porto Bello Sundbyberg map to your website;