facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Rhodos - Linghem

Pizzeria Rhodos - Linghem

About

Ni finner vår meny genom att klicka på länken till vår hemsida här till höger. Det går bra att ringa och beställa via vår telefon.

Varmt välkomna!

Address: Tulpanvägen 3, 58564 Linghem (Linköping)
Phone: 013-79187
City: Linghem
Zip Code: 58564



related searches: Pizzeria rhodos linghem reviews, Pizzeria rhodos linghem menu, Best pizzeria rhodos linghem
Reviews
Tog en sista minuten lösning och blev positivt överraskade. Goda pizzor, frasiga med lagom topping samt goda såser. Något flottiga kanske, men det gällde en pizza med bea på o de andra var ok. God sallad ingår ej till helt ok priser. Kommer att bli fler besök hit…
Alldeles för salta pizzor, tyvärr på nivån att de var oätbara! Både för oss vuxna och för 5-åringen. Hade det inte varit för saltet hade pizzorna varit goda.
Hämtade 5 olika pizzor och alla i sällskapet var nöjda. Såsen hade rätt smak och pizzabotten var rejäl men inte för tunn och inte för tjock. Så jag uppdaterar vid nästa besök.
En typisk pizzeria i utkanten av en större stad. Lever mycket på det begränsade utbud som finns.
Inget märkvärdigt ställe. Man får vad man betalar för. Trevlig personal, rent och snyggt. Bra parkeringsmöjligheter utanför.
Medioker, tar extra betalt för pizzasallad. Dyrt för standardpizza
Duger bra ifall man ändå är i krokarna och behöver mat. Lite för mycket salt, peppar och flöt på alla pizzor.
Familjär stämning och alltid ett trevligt bemötande!
Åt en Capricciosa här, absolut inget att klaga på tycker jag. Färska champinjoner på pizzan, vitlök i såsen och fräsh lokal. Saknade kanske en uteservering då.
Lokalerna har mögel därefter luktade pizzalådan också mögel. pizzan smakade inget speciellt men det är inte så aptiligt att lådan luktar mögel. Har blivit sämre var bättre förr
Comment on this business

to add Pizzeria Rhodos - Linghem map to your website;