facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Roma

Address: Nya Torg 1c , Åstorp 265 34, M, SE
City: Åstorp
Zip Code: 265 34



related searches: Pizzeria Roma Speisekarte, Pizzeria Roma Darmstadt, pizzeria roma, lauterbach speisekarte, Pizzeria Roma Frankfurt, Pizzeria Roma Herborn, Pizzeria Roma Gießen, Pizzeria Roma in der Nähe, Pizzeria Roma Öffnungszeiten
Reviews
Tyvärr har de nya ägarna kört denna pizzeria i botten. Köpte en kebab i bröd senast och blev inte ens mätt som kostade 110kr...vad fan liknar det!!! Sista gången jag tar mig tid att åka hit!
Åter igen "lurad" av googles betyg. Valde en Pizzeria med högt betyg men det avspeglade inte verkligheten. Ringde och beställde maten till ett klockslag, den var inte klar i tid. Tveksamt om det var någon tidsvinst alls att ringa. Jag och dottern delade på en pizza samt pizzasallad och när vi betalade ville dom ta 20kr extra per talrik pizzasallad. Fick även frågan 3ggr hur många dricka vi tagit, jag hade tagit en burk och sa det alla tre gångerna.hade med egen saft till dottern Har aldrig varit med om liknande. Pizzan var väl tilltagen och såg snygg ut men slätstruken i smaken. Smaklös botten, inget fras, dåligt kryddat kebabkött och osaltade pommes. Jag hade givit stället en trea för maten men jag är allergisk mot när man skall vara åpen vad gäller sådant tex som att ta betalt för pizzasallad eller för kranvatten. Sådant är inget bra. Bättre ta betalt för pizzan och "baka in" kringutrustningen i ett högre pris på pizzan. Var nära att dra fram en 5:a för klubban som dottern fick efteråt "bara för att" . Så nej, här blir det inte igen.
Mycket mat och god, kebabtallrik ser inte jättemycket stor ut men mycket på höjden och man blir redigt mätt.Mat: 4/5
Skönt med en bra pizzeria. flyttade hit 2019 och blev rekommenderad Roma av än vän, har inte provat en annan pizzeria i Åstorp än.Mat: 5/5
Helt okej kebab och de klassiska pizzorna, resten är ingen höjdare. Tar nästan alltid dubbla tiden mot vad som sägs och priserna stämmer inte på hemsidan.
God mat och dryck trevlig personalMat: 5/5
Var riktigt bra tidigare med enorma och supergoda pizzor. Nu har de dock både krympt och blivit mycket sämre. Så nu blir det till att testa övriga pizzerior i byn.
Jag är en kräsen vegetarian som sällan blir nöjd när jag äter ute men deras falafel rulle var den bästa som jag har ätit. Välj mildsås och stark sås som kombination så garanterar jag att du blir nöjd.
Var den bästa pizzerian vi varit på. Rent o fint. Blev fint o glatt välkomnade. Vi beställer o tar inte alls lång tid att få in maten. När maten kommer så är maten snyggt o prydligt upplagd. Tog själv en sallad o det var den bästa jag beställt någongång. Hit kommer vi absolut flera gånger. Stor eloge.
Åstorps godaste pizzor? Bra fråga, har inte testat alla pizzerior i byn men goda är dem iaf. Pizzasalladen och vitlökssåsen smakade åxå riktigt bra.Mat: 4/5
Comment on this business

to add Pizzeria Roma map to your website;