facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Shaplin

Pizzeria Shaplin

About

Mysigt ställe med trevlig personal och god mat

Address: Storgatan 15, 286 37 Örkelljunga
Phone: 0435-52700
City: Örkelljunga
Zip Code: 286 37


Similar places near
Pizza Corner Pizza Corner 336 meter Riktigt goda pizzor med rikligt med fyllning. Rekommenderas varmt till alla som passe...
pizza restorang pizza restorang 336 meter
Pizza House Örkelljunga Pizza House Örkelljunga 393 meter Finns mycket att välja på, så offra 5 min. och lämna E4:an och ät en av den godaste p...
Reviews
Dålig mat, jätte små portioner. Smaklöst och riktigt. Dem hotade min mamma efter hon blev mat förgiftad för att hon skulle skriva en dålig recension och ville ha pengarna tillbaka. Säkerligen en plats för att tvätta pengar där dem inte bryr sig om kunden.
Helt ok pizza, 1h20min innan de var klar och då var endast 4 av 5 klara.
Tyvärr den sämsta kebabrullen jag någonsin ätit. Lådan den kom i var fin men den lilla rullen inuti imponerade inte när jag fick ut den. Trodde det var en barnportion. Degigt bröd, knappt något innehåll i rullen och sås helt utan smak. Rekommenderas verkligen inte!
Halva lokalen ser ut som ett förråd, toaletten är smutsig och även om jag betalade fullpris för min mat så fick jag vad som verkade vara en barnportion. Fick åka och äta mer på annan plats för att bli mätt
Beställde en kebabrulle för 90 kronor. Halva storleken jämfört med övriga pizzerior i byn. Var mest degigt bröd med sås. Rekomenderar ej!
Trevlig personal och helt okej pizza Mat: 3/5
Ruttet kött och surt mos. Vidrigt och vi fick inte pengarna tillbaka trots att vi lämnade tillbaka maten. Värsta restaurangen i Örkelljunga.
Helt ok.men önskar mer på pizzan.
En vanlig pizzeria med god snabbmat sämst på andra vanlig mat. Gör en bra pommes talrik för 35 kr som man kan äta om skolmaten är dålig.
En klassisk "svensk" pizzeria med de gamla vanliga smakerna. Goda pizzor kan rekommederas
Comment on this business

to add Pizzeria Shaplin map to your website;