facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Solbacka

Address: Brobyv. 7, 280 63 Sibbhult
Phone: (044) 488 06
City: Sibbhult
Zip Code: 280 63


Similar places near
Grill & Pizza House i Sibbhult Grill & Pizza House i Sibbhult 337 meter Sibbhults Grill & Pizza House, vi erbjuder våra kunder dagens lunch, pizza, kebab, ha...
Reviews
Goda amerikansk pizza USA. Ett + jätte trevliga personal
Härlig bemötande av personalen och jätte trevlig personal på pizzerian och väldigt god mat har dom. Så jag kan starkt rekommendera denna pizzerian.
Sjukt goda pizzor samt jätte trevliga personal Barnvänlighet: Finns barnstol där och erbjuder barnen alltid klubba Parkering: Gott om parkering
Godaste rödspättan jag ätit Jätte snälla personal
Super trevliga personal och jätte god mat
Goda och mättande pizzor till ett bra prisMat: 5/5
Enda pizzan i Sibbhult. Har beställt lite av varje. Tycker inte att dom är bra på allt. Tog spätta några ggr o den är rätt torr o hård men pommesen var bra. Langos testade jag en annan gång men det är ju långt ifrån den som man får från en langosvagn. Skall man vara säker på att det skall vara välgjort och smaka gott så är det pizza man skall beställa.
Pizzeria lokaliserad i Sibbhult. Inget direkt märkvärdigt. En vanlig pizzeria med god mat och drinkar tyvärr finns det dock ingen alkohol för tillfället men ägaren håller på med tillståndet. Så är ni hungriga och kör igenom Sibbhult så stanna till.
Vilken skillnad på pizzerian nu när det blivit nya ägare. Jättegoda pizzor och kebab. Riktigt bra mat nu.
Bra service plus dom kunde fixa en stark sås dom inte många andra klarar av. Dom har tydligen även utkörning och är med i pizza online. Och givetvis god mat.
Comment on this business

Directions to Pizzeria Solbacka with public transportation


Sibbhult busstation 120 meters
542

to add Pizzeria Solbacka map to your website;