facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Timone

Pizzeria Timone

About

Pizzeria Timone
Vi serverar massor med spännande mat rätter vegan vegetarisk kebab italienska pizzor kebab pasta sallad mm
Välkommen

Story

Pizzarestaurangen Timone är belägen i den södra delen av Sköndal sedan 2008.01.01 och har alltid erbjudit stora pizzor till små priser. Sedan restaurangen fick en ny ägare för unge­fär två år sedan har mycket hänt och affä­rerna har börjat ta fart. Kombinationen av god mat och en härlig atmos­fär tillsammans med den mycket trevliga persona­len kan mycket väl vara bidragande faktorer till restaurangens framgång. Atmosfären är härlig med sina rödvita dukar samt havsinspirerade dekora­tioner på väggarna. På matsedeln hittar man inte bara pizzor utan det finns även en hel del andra smakliga alternativ. Vill man ha någonting annat än pizza kan man välja en utav de många väl­gjorda pastarätterna eller en fräsch sallad. Även husmanskost och grill­rätter finns att avnjuta. Restaurangen är väldigt mån om sina gäster vil­ket kan utläsas på menyn där gästerna uppmanas att skriva ett omdöme om besöket om så tycks. Detta för att ständigt kunna utvecklas till det bättre. Vill man prova på något nytt inom pizzas­fären så rekommenderas restaurangens utbud av pizzor med hallomiost! En enligt ägaren inte allt för vanlig ingrediens på pizza men oerhört popu­lär. Så är du sugen på pizza och har vägarna förbi Sköndal är restau­rang Timone ett utomor­dentligt val. Glöm inte att ta med barnen så de kan få prova på Barn Boxen, en hamburgaremeny med en medföljande leksak.




* Stockholm CITY 2009.02.26

*Expressen 2009.02.28

Reporter Johan Kvarby



"Vi har öppnat våra dörrar 1 januari 2008 kl:09:00 för första gången och sedan dess har vi varit i förtjänst för Stockholms folket dagligen mellan klockan 09:00 till klockan 21:00 med våra stora goda pizzor, fina fräscha sallader, olika kebab rätter, och framförallt med många olika vegatariska och VEGANSKA alternativ såsom pizza och åla carte. Under alla dessa år har vi även serverat många Glutenfria pizzor, LCHF pizzor, och Laktosfria pizzor.Vi önskar hjärtlig välkommen till alla våra gamla och blivande kunder.Sköndals STÖRSTA pizzor"
Address: Bagarfruvägen 3, 128 67 Sköndal, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086052109
City: Sköndal
Zip Code: 128 67


Opening Hours

Monday: 10:00 - 21:00
Tuesday: 10:00 - 21:00
Wednesday: 10:00 - 21:00
Thursday: 10:00 - 21:00
Friday: 10:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 21:00


related searches: Timone Sköndal, Pizzeria Sköndal, Alfredos direkt Pizzeria, Pizza Hökarängen, Sköndals krog meny, Foodora, Sköndals krog lunchmeny, Sköndals restaurang ab
Similar places near
Sköndalskrogen Sköndalskrogen 377 meter Typisk förortskrog. Okej mat, trevlig personal
Reviews
Liten pizzeria, stora pizzor! Inte så pjåkigt, rimligt pris också. Jag testade en capricciosa för 105 kr. Nöjd!
Enastående pizza, sallader och tillbehör. Har ätit är i 10år och aldrig blivit missnöjd.
Saknades flera ingredienser på pizzan. Den på bilden kostar 154kr. "Sköndals största och godaste pizzor" då tycker jag mycket synd om Sköndal.
pizzorna var goda, salladsbar förvånade mig fans även på söndags kväll!!!, personalen var ganska trevlig och restaurangen var ren. Jag kommer att rekommendera att mina vänner och familj kommer hit !!!
Så otroligt goda pizzor och mättande så en pizza blev både middag och sedan lunch dagen efter., lugnt läge.
I grund och botten en utmärkt pizzeria, men idag fick jag en pizza med kall salami. Det är som att hälla kall tomatsås och riven ost på tunnbröd och kalla det för pizza.
En riktigt god vegopizza, trevlig uteservering och mycket positiv känsla från personalen. 10/10 skulle äta igen.
Pizzan är helt ok. En av de bättre i närområdet. Dock ogillar jag pizzerior som tar överpris när man lägger till en ingrediens. Exempelvis kostar en Amore tomatsås, ost, köttfärs, ägg och färska champinjoner 85 kr. En Pescana tomatsås, ost, bacon, salami och lök 85 kr. Ole sole mio tomatsås, skinka, salami 85 kr. En vesuvio kostar 85 kr, men när jag lägger till köttfärssås så kostar den plötsligt 95 kr. Inte dyrt men känns inte ok. Han i kassan hävdar att det inte är antalet ingredienser som spelar roll utan råvarans kostnad. Innebär det alltså jag kan köpa en vesuvio och be dom lägga till salami utan extra kostnad? Ska prova det nästa gång, om det blir någon sådan. Edit: Svaret nedan från ägaren säger en del om deras filosofi. Inget argument alls utan ett försök till att dumförklara mig.
Måste va bland dem bästa pizzeriorna jag har ätit på, pizzorna e på en helt annan nivå 10/10 utan att överdriva. Jag har aldrig lämnat pizzerian hungrig eller missnöjd, jätte trevlig personal som bidrar med väldigt bra service. Rekommenderar verkligen!
Goda och prisvärda pizzor och sallader. Se till att få med er ett stämpelkort, så får ni gratis pizza när ni kommit upp i 10 stämplar.
Comment on this business

to add Pizzeria Timone map to your website;