facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Tornet

Address: Stationsvägen 4, Främmestad, 46597 Essunga
City: Essunga
Zip Code: 46597


Reviews
Dom har god pizza men sist vi beställde så fick jag kött på pizzan när jag är vegetarian och vi bor 15 min därifrån så det var surt... Så tyvärr åker vi inte tillbaka igenMat: 2/5
Väldigt goda pizzor men väldigt dyrt om man inte äter lunch där.Mat: 5/5
Helt ok. Tycker det är dyrt men det är väll så.Mat: 4/5
Rekommenderar verkligen! Otroligt gott :Mat: 5/5
Just den dagen tyckte jag att pizzorna inte var så goda! Tyvärr! Pizza botten var extrem tunn så fick äta den med kniv och gaffel! Fick pytteliten pizzasallad i en plastburk! Den där runda lilla, sallad var knappt upp till hälften av den! Men jag gillade stället! Och Tornet! Så fräckt och sött inrett! Högt i tak så man missar verkligen inte när ens pizzor är klara då det ekar i rummet när dem ropar upp ena pizzor
Världens bästa pizzeria! Otroligt god mat oavsett vad man tar!
Råkade vara hungrig när man var ute o åkte. Chansade på denna pizzeria och jisses så gott det va! Det är helt klart värt ett besök om man har vägarna förbi!
Hade inga högre förhoppningar när man svänger in på slumpad pizzeria längs vägen, men dra mig i backen vad jag blev glatt överraskad! Fantastisk pizza! Dock lite tristare inredning!
Mysigt ställe m superbra mig personal. Köpte oxfilépizza med ostkant. Vilken super god pizza. Det var smakrika o bra råvaror. Bästa pizzan jag ätit. Hit åker jag absolut igen.
Bra service och mycket god pizza. Fräscha råvaror.
Comment on this business

to add Pizzeria Tornet map to your website;