facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria trekronor

Pizzeria trekronor
Address: kristianstadsvägen705, 295 38 Bromölla
Phone: 045629577
City: Bromölla
Zip Code: 295 38


Similar places near
Nuno's Matplats På stationen, Restaurang & Pizzeria Nuno's Matplats På stationen, Restaurang & P... 538 meter Här köper man god mat till bra pris och ägaren själv Nuno står för serveringen. Han ä...
Pizzeria Baldakinen Pizzeria Baldakinen 586 meter Åt en vegetarisk pizza. Den var god men lite mer tomatsås och ost på hade inte skadat...
Pizzeria Viking Pizzeria Viking 771 meter Detta var en mycket positiv överraskning. Fantastiskt smakrik pizza med tunn och fin ...
Robertos Gatukök & Pizzeria Robertos Gatukök & Pizzeria 1 km Trevlig personal. Mycket goda, hamburgare, gyros och pizzor och sallader mm.
Robertos Pizzeria och Gatukök Robertos Pizzeria och Gatukök 1 km Supergod mat även om det blev fel med beställningen så är den värd alla stjärnor trev...
Reviews
MODI IS BACK ! Efter en välförtjänt paus har pizzerian åter öppnats, till en början mellan 16 och 20 om jag minns rätt! Som vanligt glatt och vänligt bemötande. Fick idag Persisk Pizza, som klart rekommenderas! Det finns även en calzone, eller inbakad UFO, likaså delikat o läcker med kyckling. Pizza sallad och vitlöksdressing, förstås! Smaklig måltid!
Beställde en Linus, en pizza med champinjoner, jalapeños, vitlök, oxfilé och soltorkad tomat, plus en burk fanta. Jag fick inga jalapeños, helt vanlig tomat istället för soltorkad tomat och fel dryck. Pizzan var väl ok smakmässigt men jag kommer inte beställa därifrån om det ska missas så mycket.
Beställde hem en kebab i bröd och en kebabpizza. Enligt menyn ska feferoni ingå i båda rätterna men jag fick bara en styck, placerad mitt på pizzan. Inte första gången jag blev utan feferoni, så jag kommer nog inte att handla där igen.
Bli inte lurade av deras något sjabbiga yttre eller plastblommeinredning, åt precis en av de bästa kebab i bröden jag nånsin ätit! Gyroskött utan en massa fett som är vanligt annars, och en kanongod mild kebabsås. Mitt sällskap åt kebabtallrik med perfekt frasiga pommes! Rekommenderas starkt.
Tyvärr inte imponerad! Blir fel varje gång o minimalt med fyllning!! Gyrosrullen tex bestod mest av brödet o lite sallad!!
Gör som pizza bagaren känner för, inte som jag vill. Snäl med pålägg på pizzan
Bra service ok käk uteplats tillgänglig .negativt ligger helt nära gamla r15
Byt ägare? Blivit minimalt med fyllning på pizzor/kebabrullar osv höj priset och leverera kvalité!
Goda pizzor, värdelös hemkörning. 30 min blev 1,5h
BÄSTA Pizzorna ever, och jag lovar att man blir mätt
Comment on this business

to add Pizzeria trekronor map to your website;