facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Pizzeria Tropic Handelsbolag

Address: Ateljégatan 2 , Västerås 724 71, U, SE
Phone: +46 21 35 37 50
City: Västerås
Zip Code: 724 71



related searches: Pizzeria tropic handelsbolag menu, Pizzeria tropic handelsbolag reviews
Similar places near
Reviews
Årlig middag för att fira slutet på skolåret för grabben och varje år är det samma fantastiska service, samma avslappnade atmosfär och samma goda mat! Det är värt så mycket med genuin personlig och serviceinriktad personal! Tack för i år!
Otroligt bra restaurang! Finns något för hela familjen. De är väldigt skickliga på att anpassa rätterna efter sina egna önskemål. Maten ser fräsch ut och smakar riktigt bra, det märks att de har lagt ned tid för att göra kunderna glada. Blir aldrig besviken. Har ätit här i runt 15år och lika bra alla år! Ägaren är alltid lika trevlig och får en att känna sig välkommen. Denna restaurang är utan tvekan en 11/10 stjärnor.
Vet att allt är dyrare nu. Men pizzan har nog varit god en gång i tiden. För 130:- kan man vänta sig mer. Osten dräper billig och för fet ost Fryst gyros, smaklös tomatsås och burksvamp? Gör om gör rätt.
Så fort man kliver in möts man av den supertrevliga personalen och man känner sig verkligen välkommen. Har prövat flera typer av rätter och allt har smakat jättebra. Ett litet plus för pizzorna med perfekt botten och rejält med fyllning på.
Hur bra som helst! Personalen är supertrevliga och har ett väldigt bra bemötande. Har ätit här i flera år och blir alltid lika nöjd! Rekommenderar starkt!
Det finns ingen mat på menyn som är vegetarisk utom 1 pizza, men när man pratar med personalen fixar de det utan problem. Har fått fantastiskt goda pastarätter vid 2 tillfällen. Välkryddad och riktigt varm mat. Och inte bara pasta utan rejält med grönsaker och sås. Dessutom snabb servering och stora portioner.
Trevlig personal, God pizza! Stor pizza för priset! Trevlig rolig personal! Rekommenderas starkt!
Mer som ett 70-talshak än värt namnet Tropic pizzeria - var vädret ute regn blåst! Pizzan flottig fet oätlig! Bemötandet av personalen ger 2 stjärnor & räddar betyget knappt. Du köper en fryst pizza på Coop för 24 kr med deklarerade svenska varor, som är klar på 12 minuter hemma. 95 kr för att känna sig uppblåst? Jag fixar bättre pizza själv än denna sylta! Åt här för 8 år sedan likadant den gången.
Trevlig restaurang med bra personal. Synd att det ska ändras vid månads skiftet. Nya ägare efter 32 år så får se vad det blir av det
En paesana utan bacon är aldrig fel. Gärna med lite Tabasco på om man vill lycka till det lite. Obs! Även om det inte står med på menyn så har de schysst falafelrulle eller falafeltallrik.
Comment on this business

to add Pizzeria Tropic Handelsbolag map to your website;